Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli, primul transfer al verii! Îşi ia golgheter din Franţa şi plăteşte o sumă impresionantă

Napoli, primul transfer al verii! Îşi ia golgheter din Franţa şi plăteşte o sumă impresionantă

Serie A

Comentarii

Napoli şi Lille au bătut palma pentru transferul atacantului Victor Osimhen (21 de ani). Vârful de atac din Nigeria va semna cu formaţia de pe San Paolo, care va plăti o sumă impresionantă în schimbul său. Presa din Franţa anunţă că mutarea e deja realizată, lipsind doar anunţul oficial.

Potrivit informaţiilor oferite de RMC Sport, Napoli şi Lille au semnat deja acordul de transfer al lui Osimhen la formaţia italiană. Trupa lui Aurelio De Laurentiis va plăti nu mai puţin de 60 de milioane de euro, iar în contractul nigerianului vor exista anumite bonusuri care pot duce suma de transfer la 81 de milioane de euro, una uriaşă având în vedere criza generată de pandemia de COVID-19.

Sursa citată mai scrie că Victor Osimhen va semna un contract pe cinci sezoane cu Napoli, cu opţiune de prelungire pe încă unul! Lipseşte doar anunţul oficial al mutării lui Osimhen la Napoli, care, conform presei din Franţa, urmează să fie făcut în cel mai scurt timp.

Lille face un profit uriaş cu Victor Osimhen. Francezii l-au transferat de la Charleroi în vara lui 2019 pentru doar 14 milioane de euro, iar după doar un singur sezon pot încasa nu mai puţin de 81 de milioane de euro. Victor Osimhen a marcat 18 goluri şi a oferii şase pase de gol în 38 de meciuri jucate la Lille din toate competiţiile.



Cifrele sunt foarte bune, având în vedere că întrecerea internă din Franţa a fost întreruptă în martie, din cauza pandemiei de COVID-19.

Afla mai multe despre: napolitransfervictor osimhen 

viewscnt
Articole similare