Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli vrea să-l transfere pe cel mai bine cotat fotbalist român! Mutarea care se pregăteşte în secret

Napoli vrea să-l transfere pe cel mai bine cotat fotbalist român! Mutarea care se pregăteşte în secretgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Potrivit italienilor, ca urmare a sezonului bun în tricoul lui Cagliari, Răzvan Marin ar putea ajunge din sezonul viitor la Napoli, una dintre echipele puternice din Serie A.

Răzvan Marin este cel mai bine cotat fotbalist român, potrivit site-ului transfermarkt.com. Internaţionalul român de la Cagliari are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro şi îi depăşeşte pe Alexandru Mitriţă şi Ionuţ Radu (următorii doi clasaţi), dar şi pe Dennis Man, Ianis Hagi sau Valentin Mihăilă.

Răzvan Marin dorit de Napoli! Românul poate ajunge sub comanda lui Gattuso, scriu italienii

Titular meci de meci în Serie A, Răzvan Marin face un sezon excelent şi a atras chiar şi atenţia unor cluburi improtante precum AC Milan sau Internazionale Milano. Potrivit jurnalistului Marco D'Amiano, românul a trezit puternic şi interesul grupării antrenato de Gennaro Gattuso, Napoli.

Sursa citată scrie că napoletanii studiază varianta de a oferi unul sau doi jucători la schimb pentru serviciile lui Răzvan Marin: ”Gennaro Tutino ar putea ajunge la Cagliari, acolo de unde Napoli îi vrea pe Nahitan Nandez şi Răzvan Marin” susţine D'Amiano. Tutino este un atacant care aparţine de Napoli şi care este împrumutat în prezent la Salernitana. Cotat la 4.5 milioane de euro, Tutino a marcat 10 goluri şi a oferit şase pase decisive în Serie B pentru gruparea din Salerno. El este un jucător pe placul lui Cagliari şi ar putea ajunge la această echipă, într-un schimb de jucători care l-ar putea include şi pe Răzvan Marin, principala ţintă a napoletanilor din rândul sarzilor. 

Evoluţiile bune din Italia i-au adus lui Răzvan Marin o nouă convocare în naţionala României. Tricolorii iau startul, în martie, în preliminariile Cupei Mondial din 2022. 

  • 28 de meciuri, 1 gol şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Răzvan Marin în acest sezon. 

Afla mai multe despre: răzvan marinnapoliserie aitaliatransferuristranieri 

viewscnt
Articole similare