Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcis Răducan a anunţat când revin Dennis Man, Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu. Un titular de bază poate juca în derby-ul cu "U" Craiova: "Doctorul ne-a dat asigurări"

Narcis Răducan a anunţat când revin Dennis Man, Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu. Un titular de bază poate juca în derby-ul cu "U" Craiova: "Doctorul ne-a dat asigurări"

Fotbal

Comentarii

Trei dintre cei mai importanţi tineri jucători ai celor de la FCSB, Dennis Man, Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu sunt pe care să revină în angrenajul lui Bogdan Vintilă. Până atunci, se fac eforturi considerabile pentru recuperarea lui Cristi Bălgrădean.

Poarta a fost una dintre cele mai mari probleme ale FCSB-ului în acest început de campionat. Locul 11 din clasament arată stă mărturie acestui fapt. Mai întâi a greşit tânărul Andrei Vlad, apoi a venit rândul lui Cristi Bălgrădean "s-o facă lată". Cu Vlad priponit pe banca de rezerve, staff-ul celor de la FCSB face eforturi să-l aibă apt între buturi pe Cristi Bălgrădean, cel de care se auzea că ar fi suspect de o ruptură. Se pare că sunt doar zvonuri şi fostul dinamovist va fi în poarta FCSB-ului în partida cu "U" Craiova, duminică, 15 septembrie, în Bănie,

Informaţia a fost confirmată de Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB: "Cu Bălgrădean încă mai avem ceva emoţii,  dar doctorul ne-a dat asigurări că va fi în poartă la meciul cu Universitatea Craiova", a spus acesta.

De asemenea, Narcis a vorbit şi despre situaţia mai vechilor accidentaţi, internaţionalii de tineret Dennis Man, Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu.

"Moruţan, de săptămâna aceasta face normal (n.r. - antrenamentele). De luni începând, face normal şi Dennis Man. Sunt ceva probleme cu Florin Tănase, dar sper să nu fie serioase. Mai rămâne Nedelcu să intre la sfârşitul acestei luni. Singurele accidentări mai de durată rămân ale lui Lucian Filip şi Alexandru Stan", a completat Narcis Răducan.

Gigi Becali a mai adus un jucător. FCSB are un nou atacant

Juvhel Tsoumou s-a prezentat astăzi la primul antrenament al roş-albaştrilor. Congolezul trecut pe la Eintracht Frankfurt a făcut cunoştinţă cu, posibil, viitorii săi coechipieri. El a efectuat astăzi prima şedinţă de pregătire sub comanda antrenorului Bogdan Vintilă. Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare