Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcis Răducan anunţă măsuri drastice la FCSB: ”Se poate ca până la meciul cu Guimares să avem alt antrenor”

Narcis Răducan anunţă măsuri drastice la FCSB: ”Se poate ca până la meciul cu Guimares să avem alt antrenor”

FCSB

Comentarii

La finalul partidei de la Piteşi, noul director sportiv al vicecampioanei, Narcis Răducan a anunţat măsuri drastice la vicecampioana României.

Răducan a subliniat că decizia va fi una comună şi se va lua atât la nivelul staff-ului tehnic, cât şi la nivelul jucătorilor:

”Este o situaţie delicată, trebuie intervenit ferm şi rapid în opinia mea. Vom analiza şi vom lua şi măsuri. Fără îndoială, aşa nu se poate continua pentru că nu ne îndreptăm spre performanţă. Deciziile trebuie să le luăm în echipă. Cea finală aparţine patronului, dar este momentul să luăm decizii, pentru că istoria acestui club înseamnă mult mai mult. De mâine, de poimâine trebuie luate măsuri. Atât la nivelul staff-ului tehnic, cât şi la nivel de jucători. În felul acesta nu putem ajunge în decembrie cu şanse de a fi aproape de CFR Cluj. Există potenţial de creştere, important este să lucrăm împreună. Sper să luăm deciziile potrivite şi să fim inspiraţi. Este un şir istoric negativ, indiferent că s-a numit Steaua sau FCSB. Trebuie intervenit. Se poate ca până la meciul cu Guimares să avem alt antrenor. Vom schimba banca tehnică dacă discuţiile vor merge în acest sens. Repet însă, decizia se va lua în echipă” a declarat Narcis Răducan la finalul meciului FCSB - Poli Iaşi.

FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

Pentru bucureşteni este al patrulea eşec consecutiv în primul eşalon, după rezultatele de 0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra şi 1-3 cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: narcis răducan. fcsb 

viewscnt
Articole similare