Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcis Răducan după 1-1 în Derby: ”Suntem dezamăgiţi că nu am reuşit să câştigăm acest meci!”

Narcis Răducan după 1-1 în Derby: ”Suntem dezamăgiţi că nu am reuşit să câştigăm acest meci!”

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii săi sunt dezamăgiţi că nu au reuşit să câştige meciul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a XII-a a Ligii I.

"A fost un meci cu încărcătură şi şi-a pus amprenta asupra jocului. Am dominat meciul, dar ca ocazii şi Dinamo a avut. Suntem dezamăgiţi că nu am reuşit să câştigăm.  Nu cred că arbitrajul a influenţat partida. Întreruperea partidei a fost de mare ajutor pentru Dinamo", a declarat Răducan.

Despre scandările rasiste ale fanilor de la Dinamo la adresa lui Coman, Răducan a spus: ”Dacă sărim în sus când se întâmplă sau nu se întâmplă între doi jucători, ce ne facem când mii de oameni strigă asupra unui jucător de echipă naţională? Aşteptăm să vedem care e poziţia FRF legată de treaba asta. Eu mă aştept să respectăm regulamentele, să ne respectăm valorile, iar Coman este jucător de echipa naţională şi unul dintre marile talente ale acestei ţări din ultimii ani. Nu mi se pare ok. Sigur, el nu e afectat, e un jucător puternic şi fizic şi mental, a făcut şi o partidă extraordinară. Are un viitor foarte frumos.” a mai adăugat Narcis Răducan.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat Coman '28 pentru FCSB şi Ciobotariu '9 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: narcis răducan 

viewscnt
Articole similare