Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcis Răducan îl dă de gol pe patron. Ce BOMBĂ pregăteşte FCSB: "Gigi Becali se ocupă personal de acest transfer"

Narcis Răducan îl dă de gol pe patron. Ce BOMBĂ pregăteşte FCSB: "Gigi Becali se ocupă personal de acest transfer"

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv al echipei FCSB, Narcis Răducan, a dezvăluit că finanţatorul Gigi Becali pregăteşte plecarea lui Florinel Coman.

Narcis Răducan confirmă faptul că Florinel Coman este urmărit de mai multe echipe importante şi crede că atacantul FCSB-ului va reuşi, în cele din urmă, să prindă un transfer în Vestul Europei.

"De acest lucru se ocupă personal Gigi Becali şi el este în măsură să vă dea mai multe amănunte. Este deja ştiut că Coman este monitorizat de echipele importante, este într-o formă extraordinară şi sunt convins că va veni momentul când va pleca la un nivel superior. Când va veni acel moment, sincer nu ştiu, important e ca el să fie concentrat şi eficient atâta timp cât este în curtea noastră.

Am avut în trecut la Barcelona, la Real, la Tottenham, la Chelsea, de ce nu am începe să trimitem iarăşi jucători la marile echipe ale Europei? Cineva trebuie să facă primul pas şi m-aş bucura să fie un jucător al FCSB", a declarat Narcis Răducan.

Florinel Coman rămâne cu picioarele pe pământ, după anunţul că este dorit de Manchester City: "Sincer, chiar nu vreau să vorbesc despre ce s-a scris în presă săptămâna aceasta. Trebuie să rămân focusat".

Manchester City, despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB

Daily Mail a scris despre interesul celor de la Manchester City, West Ham şi AS Roma pentru Florinel Coman, iar presa din Anglia s-a umplu de articole despre mijlocaşul de la FCSB.

Inclusiv Manchester City a reacţionat în urma zvonurilor apărute în Daily Mail, iar site-ul oficial al clubului a fost deschis asta cu fotografia lui Florinel Coman. Reprezentanţii campioanei Angliei n-au negat interesul pentru mijlocaşul FCSB-ului.

"Bine ai venit, noiembrie. A 11-a lună din an şi, aparent, prima zi în care încep să curgă zvonurile. Deşi perioada de transferuri va începe abia în ianuarie, presa este plină de zvonuri legate de posibilele mutări făcute de City. Mai sunt două luni până la începerea perioadei de transferuri... Ne aşteptăm la mult mai multe zvonuri, ne aşteptăm că vor apărea" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

Gigi Becali, despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB la Manchester City

Patronul FCSB, Gigi Becali a reacţionat pentru Gazeta Sporturilor la auzul acestei veşti: 

”Au fost nişte discuţii cu nişte oameni pentru Coman. Era vorba ca Florinel Coman să fie cumpărat de un club deţinut de City. Să fie luat prin acel club. Era vorba de o echipă din Portugalia, Sporting sau Porto. Nu mai ştiu sigur. Eu am cerut atunci 20 de milioane de euro. Acum vreau 30. Aşa cresc eu preţul. Dacă mai dă două goluri la echipa naţională, cer 50 de milioane. Florinel Coman are 21 de ani şi va creşte mult. Va costa 200 de milioane în doi ani. Acum vreau 30 de milioane şi 30% dintr-un viitor transfer", a declarat Becali pentru GSP.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare