Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcisa Lecuşanu, după înfrângerea categorică suferită de Râmnicu Vâlcea: ”Săracele, se uită una la alta, care mai de care mai mirată”

Narcisa Lecuşanu, după înfrângerea categorică suferită de Râmnicu Vâlcea: ”Săracele, se uită una la alta, care mai de care mai mirată”

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia franceză Brest, cu scorul de 37-24 (22-9), în a doua partidă din grupa C a Ligii Campionilor.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat, le-a surprins ceva, dar ce le-a surprins, pentru că jocul nu le-a mers absolut deloc. Bine, bine, n-a mers atacul, dar n-a mers nici apărarea şi e greu să câştigi jocuri în Liga Campionilor fără 9 metri 

De cine să tragi? N-ai avut un lider în teren, un om care să poată să decidă anumite momente din joc, pentru a trage echipa efectiv după tine.

Săracele, se uită una la alta, care mai de care mai mirată, ce se întîmplă? De ce nu putem?  Parcă un pic aşa cu plumb în picioare, pentru că până la urmă apărarea ţine de voinţă, ţine de mişcare”, a spus Narcisa Lecuşanu la Telekom Sport.

Campioanei României mai are de disputat următoarele partide: cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, în noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

Afla mai multe despre: narcisa lecuşanurâmnicu valcea,  

viewscnt
Articole similare