Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Narcisa Lecuşanu spune că Dedu a avut susţinere politică pentru a câştiga alegerile de la FR Handbal

Narcisa Lecuşanu spune că Dedu a avut susţinere politică pentru a câştiga alegerile de la FR Handbal

Handbal

Comentarii

Fosta sportivă Narcisa Lecuşanu a declarat, miercuri, după ce a pierdut alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, că Alexandru Dedu a beneficiat de susţinere politică şi că probabil de aceea, existând cabine, votanţii au avut posibilitatea să facă fotografii cu ceea ce au votat. Ea a menţionat că nu va mai candida.

Întrebată dacă va colabora cu preşedintele reales, Alexandru Dedu, ea a răspuns că îi este greu să creadă acest lucru.

"Dacă nu am putut colabora în primii doi ani cât a fost preşedinte, mi-e greu să cred că vom colabora de acum încolo. Probabil că aş fi putut suna mai mulţi oameni, dar ştiu că au existat telefoanele din spate ale unor politicieni. Eu nu am făcut parte niciodată dintr-un guvern politic, ci din unul tehnocrat. Eu nu ştiu să mă fi sprijinit cineva din politic pe mine. Eu cred că de-aia s-au şi pus aceste cabine, să le dea posibilitatea să facă fotografii. Mie nu trebuie să-mi confirme nimeni asta", a afirmat Lecuşanu, care a cerut înainte de vot, fără succes, să nu se permită accesul cu telefoanele mobile în cabină.

Narcisa Lecuşanu a precizat că nu ştie cine l-a sprijinit politic pe Dedu, dar susţinerea este un lucru bun. "Nu ştiu (n.r. - cine l-a sprijinit politic), trebuie să-l întrebaţi pe el, dar am informaţii că a fost sprijinit şi e foarte bine că are sprijinul ăsta. Trebuie ca şi aceste lucruri să funcţioneze, pentru că marea majoritate a structurilor sportive sunt finanţate de autorităţile locale şi vor să aibă şi ele un cuvânt de spus, nu ştiu ce să zic".

Ea a exclus posibilitatea de a mai candida la FR Handbal: "Nu, în niciun caz, eu acum eram pregătită. Eu acum i-am vrut, ei nu m-au vrut. Le urez succes".

Lecuşanu a menţionat că se aştepta ca alegerile de miercuri să fie "o luptă". 

"Ştiu ce s-a întâmplat în ultimul timp, ştiu telefoanele care s-au dat. Mă bucur că a existat un tur doi şi în faţa Adunării Generale am simit că oamenii mă apreciază. Este decizia Adunării Generale, eu o respect. A fost un vot liber, un vot pe care l-au dat structurile şi au simţit că e bine să continue aşa", a adăugat ea.

Afla mai multe despre: handbal femininnarcisa lecusanufrh,  

viewscnt
Articole similare