Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nasri revine în Premier League! Antrenorul alături de care a făcut performanţă i-a întins o mână de ajutor

Nasri revine în Premier League! Antrenorul alături de care a făcut performanţă i-a întins o mână de ajutor

Premier League

Comentarii

Samir Nasri trece prin momente grele, după ce cariera lui a intrat pe o pantă descendentă, atât din punctul de vedere al nivelului la care a ajuns să joace, dar şi pentru că a fost suspendat pentru dopaj. Francezul revine în fotbal, în Premier League, după ce un fost antrenor i-a întins o mână de ajutor.

În acest moment francezul încă este suspendat, dar începând din această lună se poate antrena cu orice echipă, iar din ianuarie este liber să semneze. El a fost chemat de Manuel Pellegrini la West Ham United, acolo unde se pregăteşte să facă vizita medicală în aceste zile. 

Dacă totul merge fără probleme, Nasri urmează să semneze un contract pe şase luni, cu opţiunea de prelungire, potrivit Standard.co.uk. Aceeaşi sursă menţionează că francezul ar urma să încaseze un salariu săptămânal de 90,000 de euro. 

Nasri şi Pellegrini au câştigat titlul cu Manchester City în 2014, mijlocaşul marcând în victoria, 2-0 cu West Ham, care le-a adus titlul "cetăţenilor". 

Ajuns la 31 de ani, Nasri este fără contract după ce şi-a reziliat contractul de comun acord cu Antalyaspor în ianuarie. De-a lungul carierei, el a mai jucat la Marseille, Arsenal şi Sevilla. 

Afla mai multe despre: nasripremier league 

viewscnt
Articole similare