Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nathan Ake a aflat că tatăl lui a murit chiar la câteva minute după ce a marcat în Champions League! Mesajul emoţionant transmis de fundaşul olandez

Nathan Ake a aflat că tatăl lui a murit chiar la câteva minute după ce a marcat în Champions League! Mesajul emoţionant transmis de fundaşul olandez

Manchester City

Comentarii

Fotbalistul lui Manchester City, Nathan Ake, a reuşit să marcheze în Champions League.

Fotbalistul a avut o evoluţie bună în meciul contra lui RB Leipzig, scor 6-3 pentru englezi, şi a reuşit să puncteze în minutul 16. După partida din Liga Campionilor, el a dezvăluit o veste tristă. Tatăl fotbalistului a murit la câteva minute după ce jucătorul a marcat primul gol în UEFA Champions League. 

Nathan Ake a aflat că tatăl lui a murit chiar la câteva minute după ce a marcat în Champions League

”Aceste ultime săptămâni au fost cele mai grele din viaţa mea. Tatăl meu a fost foarte bolnav, într-o stare în care nu mai putea primi niciun fel de tratament. Ieri am înscris primul meu gol în Champions League şi, la doar câteva minute, tatăl meu s-a stins în pace, cu mama şi fratele meu la căpătâiul lui.

Poate aşa a fost să fie, era mereu mândru şi fericit când mă vedea jucând. Ştiu că va fi mereu alături de mine. Vei rămâne mereu în inima mea, acest gol a fost pentru tine”, a fost mesajul postat de jucătorul lui City, pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nathan Aké (@nathanake)

Afla mai multe despre: city-ucl-ake 

viewscnt
Articole similare