Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala a scăpat de obiceiul care-l deranjează pe Basarab Panduru. "Dacă nu mai văd asta, mă supăr". Mirel Rădoi, judecat după înfrângere | EXCLUSIV

Naţionala a scăpat de obiceiul care-l deranjează pe Basarab Panduru. "Dacă nu mai văd asta, mă supăr". Mirel Rădoi, judecat după înfrângere | EXCLUSIV
Comentarii

Basarab Panduru a tras câteva concluzii, după ce a văzut naţionala României în acţiune la Hamburg, împotriva Germaniei. În ciuda înfrângerii, expertul Telekom Sport a observat aspecte pozitive.

Panduru a observat schimbarea după Germania - România 2-1

Panduru a fost încântat de modul în care Mirel Rădoi a abordat meciul de la Hamburg, dar şi de felul în care s-au prezentat fotbaliştii: "Este de apreciat că în meciul ăsta noi nu ne-am tăvălit pe jos, nu am văzut niciun jucător, poate pentru că veneau şi din străinătate toţi, nu am văzut niciun jucător care să se tăvălească. În seara asta am văzut o atitudine pe care aş vrea să o revăd. Dacă la următoarele meciuri nu mai avem atitudinea asta, mă supăr. Dacă mergem în continuare aşa, nu are cum să nu dea rezultate. Dacă îl văd pe Puşcaş din primul până în ultimul minutcă joacă pentru echipă, se demarcă stânga, dreapta, când primeşte mingea, scoţându-l pe Rudiger după el şi lăsând centrul terenului liber pentru mijlocaşii noştri, pentru Mihăilă... Aici mi se pare că am făcut multe lucruri bune. Dar dacă nu mai văd, ne întoarcem individual, fiecare vrea să dea gol, fiecare joacă pentru el şi n-o să fi învăţat nimic din meciul ăsta", a declarat expertul Telekom Sport.  

"Meciul ăsta ar trebui să ne ducă pe drumul corect, să înţelegem că trebuie să schimbăm ceva şi meciul din seara asta ar trebui să schimbe faţa echipei naţionale. Avem toate speranţele din lume până la următorul joc, la următorul joc vreau să văd aceeaşi atitudine, aceeaşi dorinţă, aceeaşi implicare. Aici trebuie lăudat şi Rădoi, pentru tot ce a făcut, tot ce a gândit. A fost perfect. Ca strategie, totul a fost corect, ce ai făcut cu Puşcaş, cum s-a bătut, cum i-ai pus cinci fundaşi acolo, cum ai făcut faza de apărare. Strategia a fost perfectă", a adăugat fostul internaţional român. 

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: romaniabasarab pandurumirel radoi 

viewscnt
Articole similare