Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala care îi dă fiori lui Florinel Coman la EURO 2024: „Joacă «Regele» acolo, nu mi-aş dori cu ei!”

Naţionala care îi dă fiori lui Florinel Coman la EURO 2024: „Joacă «Regele» acolo, nu mi-aş dori cu ei!”

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman îşi doreşte să evite Portugalia în grupele de la EURO 2024.

Naţionala care îi dă fiori lui Florinel Coman la EURO 2024: „Joacă «Regele» acolo, nu mi-aş dori cu ei!”

Motivul? Performanţa excelentă reuşită de lusitani în grupele din preliminariile pentru EURO, dar şi faptul că superstarul Cristiano Ronaldo joacă în continuare la cel mai înalt nivel în naţionala Portugaliei.

Lusitanii au câştigat clar grupa J din preliminarii, cu 10 victorii din 10 meciuri şi un golaveraj de 36-2.

„Ne-am bucurat cu toţii, a fost stadionul plin. Mă aşteptam să vină lumea după meciul cu Israel. Grupa a fost accesibilă. Când îţi doreşti ceva cu adevărat, trebuie să crezi. Ne-am făcut datoria, acum trebuie să muncim mai mult. Sunt foarte încrezător. 

Nu mi-aş dori Portugalia. Am văzut că a marcat 34 de goluri în preliminarii, cu «regele» Cristiano Ronaldo. Nu ştiu pe cine mi-aş dori. De noi depinde totul, nu de adversar”, a spus Florinel Coman după victoria cu Elveţia.

„Vreau să picăm cu ei şi să le dăm o mare bătută!” Miodrag Belodedici a numit adversarul pe care şi-l doreşte la EURO 2024

Fostul component al Generaţiei de Aur îşi doreşte o confruntare cu Serbia, ţară unde a evoluat şi a făcut istorie de-a lungul carierei sale. Fostul mare fundaş i-a lăudat pe tricolori pentru performanţa lor.

„Toţi ne-am dorit performanţa asta. Toţi ne-am dorit să învingem Elveţia. Ne mai aducem aminte când ne-au învins elveţienii în America (n.r la CM 1994), acum i-am învins noi. România a jucat foarte bine în ultimele două meciuri, mai ales în apărare.

Suntem obligaţi să mergem la EURO, ne dorim să avem rezultate bune, dar vedem ce o să ne aştepte acolo. Echipele o să fie mai bine pregătite, dar e bine că ne-am calificat.

(Ce adversar vă doriţi să avem la EURO?) Cu Serbia vreau să ne întâlnim şi să le dăm o bătută (râde)”, a spus Miodrag Belodedici, după România - Elveţia, la Antena 1.

Afla mai multe despre: florinel comanechipa nationalaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare