Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de 3x3 la turaţie maximă! Fetele au dominat la Satu Mare Streetball. La Suceava, Athletic Constanţa s-a impus la masculin

Naţionala de 3x3 la turaţie maximă! Fetele au dominat la Satu Mare Streetball. La Suceava, Athletic Constanţa s-a impus la masculingalerie foto

Baschet

Comentarii

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru Campionatul Mondial de la Amsterdam, naţionala de baschet 3x3 a României a dominat turneul feminin la Satu Mare Streetball. Ancuţa Stoenescu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului şi a fost premiată

Oraşul din nord-vestul ţării a găzduit în premieră o etapă din circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour, evenimentul având loc la Shopping City Satu Mare.

La Castorii Suceava Streetball, câştigătoarea Cupei României la baschet 3x3, Athletic Constanţa a câştigat competiţia masculină, după trei meciuri de foc în sferturile de finală, semifinale şi finală, fiecare dintre ele câştigate la diferenţe de maxim trei puncte.

Constănţenii au mers până la capăt şi încasat un cec în valoare de 4500 de lei, deşi au avut destul peripeţii pe drumul spre Suceava, cauzate de furtunile care au lovit România în week-end.

În ciuda vremii, baschetul 3x3 a fost rege în week-end atât la Suceava, în parcarea Iulius Mall, cât şi la Satu Mare, cele două evenimente marca Sport Arena Streetball adunând la start în total peste 500 de jucători.

La Satu Mare Streetball competiţia masculină a oferit o finală sută la sută sârbească, Olimp Belgrad impunându-se în faţa celor de la 3x3 Armaggedon, 21-13. Jucătorii de la Olimp, participanţi în circuitul mondial FIBA 3x3 World Tour, sunt la al doilea turneu consecutiv în România, după ce acum două săptămâni, la Timişoara, au cedat la limită în finală în faţa celor de la Bucharest 3x3.

Marko Petrovic a fost MVP-ul categoriei Open Masculin la Satu Mare, în timp ce la Suceava, onorurile pentru cei mai buni jucători, precum şi ceasurile Tissot oferite de importatorul şi distribuitorul Albini Prassa le-au revenit lui Cezar Bărăgău, de la Athletic Constanţa şi Dariei Flisc, de la Power Rangers.

La rândul spectatorii au participat activ la eveniment, iar cei mai îndemânatici dintre ei au plecat acasă mai bogaţi cu 250 de lei, la concursul Superbet Lucky Shot, organizat la Satu Mare.

Circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball continuă cu etapele din Sibiu (14-15 iunie), Cluj şi Galaţi (22-23 iunie), urmând ca în 29-30 iunie Constanţa să găzduiască turneul de calificare pentru FIBA 3x3 Europe Cup – campionatul european care va avea loc în acest an la Debrecen, după ce anul trecut a fost găzduit la Bucureşti.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: 3la3 

viewscnt
Articole similare