Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de handbal masculin, în linie dreaptă pentru turneul din Italia. Cine este ultimul venit la lot şi ce spune Rareş Fortuneanu

Naţionala de handbal masculin, în linie dreaptă pentru turneul din Italia. Cine este ultimul venit la lot şi ce spune Rareş Fortuneanu

Handbal

Comentarii

Naţionala masculină de handbal a României a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru turneul din Italia.

Pe 10 ianuarie, tricolorii vor debuta în prima fază a preiminariilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor, în compania Georgiei. Kosovo şi Italia sunt celellalte adversare ale României în Grupa 3. Selecţionerul Rareş Fortuneanu a fost nevoit să facă deja o schimbare în lot, după Trofeul Carpaţi. Nicuşor Negru s-a accidentat şi a fost înlocuit cu un alt dinamovist, Alexandru Asoltanei.

Echipele care vor câştiga fiecare din cele 4 grupe se vor califica în faza a doua a preliminariilor. România nu a mai jucat la un Campionat Mondial din 2011.

Antrenorul Rareş Fortuneanu a explicat: ”Încercăm să eliminăm un pic perioada asta de pauză, au fost 4 zile. Am făcut un antrenament de intrare în ritm, multă alergare, am transpirat un pic şi de mâine începem cu handbalul.  Ştiu că ne aşteaptă o perioadă foarte importantă, nu au făcut excese şi încercăm pe perioada asta de 5-6 zile, cât ne mai rămâne, să punem lucrurile la punct, să ne pregătim cât mai bine pentru turneul care începe vinerea viitoare. Drumul e lung şi o să fie greu, dar cu încredere, cu entuziasm, cu putere de muncă, totul este posibil. Cel mai important este să rămânem uniţi să şi să fim pozitivi. Sigur că visăm, visul aş vrea să devină realitate şi sper să devină. 36.54 Adversari accesibili...nu cred că putem să vorbim despre adversari accesibili. Nu este vorba despre asta, nivelul handbalului a urcat şi nu mai sunt echipe mici.  Meciul începe de la 0-0 şi chiar dacă, la prima vedere, numele adversarilor pe care-i avem nu ne zice nimic trebuie să fim foarte serioşi, să abordăm meciurile cât mai bine, că dacă nu, se poate întâmpla rău. Avem calitate, avem potenţial, ei trebuie să aibă încredere în ei, pentru că noi, cei din staff, avem mare încredere în ei” a mărturisit tehnicianul naţionalei de handbal masculin a României.

 

Afla mai multe despre: handbal masculinfortuneanu 

viewscnt
Articole similare