Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de la care ar trebui să se inspire România. Sergiu Hanca: "E cel mai bun exemplu. Acum patru ani lumea vorbea urât despre ei" EXCLUSIV

Naţionala de la care ar trebui să se inspire România. Sergiu Hanca: "E cel mai bun exemplu. Acum patru ani lumea vorbea urât despre ei" EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Sergiu Hanca, fotbalist cu cinci meciuri în naţionala României, a suferit în momentul în care a fost pe lângă Arena Naţională şi a văzut pregătirile pentru EURO 2020. Mijlocaşul a cerut răbdare cu naţionala lui Mirel Rădoi.

Sergiu Hanca, după ce România a ratat EURO 2020: "E un sentiment de frustrare"

România a pierdut barajul cu Islanda şi a pierdut orice şansă de a ajunge la EURO 2020: "E un sentiment de frustrare, sincer, că nu suntem acolo. Ca valoare putem fi acolo oricând, trebuie să ne schimbăm şi să avem altă mentalitate şi să dăm mai mult. Să ardă mai mult carnea pe noi pentru a fi la astfel de turnee finale.

Mergeam să alerg pe Lia Manoliu şi, când vedeam câte pregătiri erau, eram foarte frustrat pentru că nu suntem acolo. Îmi imaginam ziua meciului, cum vin familiile, prietenii, toţi oamenii la stadion, noi ne pregătim, atmosfera, să-ţi cânte imnul, lucruri incredibile pe care cu greu le poţi descrie. Acest lucru trebuie să ne motiveze şi să facem tot posibilul să ne calificăm la viitoarele turnee", a declarat Sergiu Hanca pentru Telekom Sport. 

Deşi Mirel Rădoi are parte de critici multe, Sergiu Hanca a cerut răbdare şi a dat exemplu naţionala Turciei, care a trecut printr-o perioadă grea în ultimii ani. 

"E nevoie de răbdare şi de timp. Cel mai bun exemplu e naţionala Turciei. Acum trei, patru ani când am jucat cu ei la Cluj şi i-am bătut, nu spuneau nimic, era o naţională oarecare, toată lumea vorbea urât despre ei, că n-au valoare, că nu pot mai mult şi uitaţi ce s-a întâmplat. Şi Mircea Lucescu a spus la vremea aceea <<Aveţi răbdare şi o să vedeţi că va fi o naţională puternică>>. Şi, drept dovadă, ei au o naţională puternică care a început să se califice la turnee finale. Avem şi noi nevoie de acest lucru, avem foarte mulţi jucători tineri, de valoare, care vin din spate şi, împreună cu cei seniori, care au deja o experienţă, acest mix va face ca echipa naţională să fie mai puternică. Ar trebui să încetăm cu criticile şi să încercăm să ne unim mai mult", a mai spus tricolorul.  

Afla mai multe despre: sergiu hancaromaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare