Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de tineret poate sărbători deja calificarea. Indiciul care ne scapă de orice emoţie înaintea meciului cu Liechtenstein

Naţionala de tineret poate sărbători deja calificarea. Indiciul care ne scapă de orice emoţie înaintea meciului cu Liechtenstein

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata lui Rădoi va juca în faţa unui stadion plin la Ploieşti meciul care cel mai probabil ne va trimite la Euro 2019. 2600 de bilete au fost deja vândute pentru confruntarea de marţi.

România U21 mai are un singur meci din actuala campanie de calificare, în faţa ultimel clasată în grupă, Liechtenstein. Tricolorii mici mai au de obţinut un singur punct pentru a-şi asigura prezenţa la turneul final de anul viitor. Dar statistica spune că vor câştiga. Nu doar adversarul modest, dar şi palmaresul lor nu au darul să îi sperie pe fotbaliştii lui Rădoi. 

În istoria sa, selecţionata sub 21 de ani a celor din Lichtenstein a pierdut toate partidele jucate. Din 2006 încoace au fost 54 de jocuri şi 54 de înfrângeri pentru rivalii naţionalei lui Rădoi de marţi seară. Mai mult, cei din Principat reprezintă cea mai slabă echipă a preliminariilor. Nu au niciun punct, la fel ca şi San Mraino, doar că stau mai prost la capitolul golaveraj. În tur, Puşcaş reuşea o dublă în victoria României cu 2-0 din Lichtenstein.

"Suntem aproape de a ne califica, mai avem un singur pas şi cred că suntem pregătiţi mental, am şi arătat-o pe teren că indiferent de adversar suntem puternici în primul rând şi după aceea normal că şi tactic, fizic şi tehnic fiecare are calitatea lui şi în fiecare meci iese câte un jucător în faţă şi îşi ajută echipa" a declarat Ianis Hagi la finalul victoriei cu Ţara Galilor. 

 

 

 

Afla mai multe despre: românia u21liechtenstein 

viewscnt
Articole similare