Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala de tineret va fi susţinută puternic la Europeanul din Italia. Peste 3000 de bilete vândute deja. Ionuţ Radu: ”Este ceva incredibil”

Naţionala de tineret va fi susţinută puternic la Europeanul din Italia. Peste 3000 de bilete vândute deja. Ionuţ Radu: ”Este ceva incredibil”

Fotbal

Comentarii

Va fi o vară încărcată pentru Ionuţ Radu, George Puşcaş şi Dennis Man. Au fost convocaţi la naţionala mare pentru dubla cu Norvegia şi Malta, iar imediat după vor merge în Italia la Europeanul de tineret. Cei trei au făcut vineri dimineaţă vizita medicală, alături de Adrian Rus de la Sepsi.

Ionuţ Radu & Co vo fi susţinuţi de un număr mare de români la Europeanul U21 din Italia. ”Nu ştiu, acum mi-ai spus tu, nu ştiam înainte (n.r. - că 3000 de români şi-au cumpărat deja bilete). Este ceva incredibil că vin românii până acolo să ne urmărească şi vreau să le mulţumesc şi să ne susţină până la capăt pentru că vom face rezultate bune. Oriunde sunt români ne simţim ca acasă”, a spus Ionuţ Radu la Telekom Sport.

George Puşcaş aşteaptă şi el mulţi susţinători la meciurile pe care naţionala le va disputa în Italia. ”Era ceva normal să vină să ne ajute, pentru că e un eveniment important pentru noi, pentru România şi îi aşteptăm în număr cât mai mare. Din partea ta câţi vor veni? Cât mai mulţi, nu ştiu, nu i-am numărat dar sper să vină să mă susţină cât mai mulţi pentru că e frumos să joci pentru persoanele dragi”, a spus Puşcaş.

Afla mai multe despre: ionuţ radugeorge puşcaş şi dennis man 

viewscnt
Articole similare