Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala feminină a aflat unde va juca la Campionatul European 2020! La meciuri ar urma să asiste doar 200 de spectatori

Naţionala feminină a aflat unde va juca la Campionatul European 2020! La meciuri ar urma să asiste doar 200 de spectatori

Handbal

Comentarii

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, miercuri, că toate meciurile programate în Norvegia, la CE2020 feminin,vor avea loc doar la Trondheim, nu şi la Stavanger şi Oslo, cum fusese stabilit iniţial. Şi România va evolua în Norvegia, iar la meciuri ar urma să asiste doar 200 de spectatori, o decizie în acest sens urmând a fi luată.

Situaţia pandemică, precum şi costurile ridicate de organizare a CE feminin din 2020 au determinat federaţia naţională norvegiană să ceară EHF o astfel de măsură. EHF a mai precizat că este importantă minimizarea riscurilor privind Covid-19, precum şi reducerea cheltuielilor echipelor participante.

Astfel, toate partidele din grupele C şi D, precum şi din grupa principală II vor avea loc în Trondheim Spektrum Arena, iar EHF plănuieşte să permită accesul a maximum 200 de spectatori. O decizie nu a fost încă luată în privinţa asistenţei.

Fanii care şi-au achiziţionat deja bilete vor primi înapoi contravaloarea acestora.

România va evolua în grupa D, programată de la început în Norvegia, cu Germania (3 decembrie), cu Polonia (5 decembrie) şi cu Norvegia (7 decembrie).

EHF nu a anunţat măsuri similare şi pentru Danemarca, unde sunt programate meciurile din grupele A şi B.

Turneul final al CE2020 va avea loc între 3-20 decembrie.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare