Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala feminină de handbal s-a reunit la Vâlcea şi se simte pregătită de meciul cu Austria

Naţionala feminină de handbal s-a reunit la Vâlcea şi se simte pregătită de meciul cu Austria

Handbal

Comentarii

România va debuta în preliminariile EURO 2018, miercuri, în sala Traian din Râmnicu Vâlcea, în faţa Austriei.

”Cred că este foarte important că toate jucătoarele care sunt astăzi aici, sunt sănătoase şi au avut câteva zile libere după meciurile din campionat şi asta e bine pentru că acum putem porni cu toată energia”, a spus spaniolul de la cârma naţionalei feminine de handbal a României.

Ambros consideră că nu va fi foarte dificil să formeze o nouă echipă la naţională. ”Majortatea jucătoarelor se ştiu de la ultimile cantonamente pe care le-am mai făcut şi e foarte bine că sunt împreună din nou şi bineînţeles, în aceste câteva zile va trebui să ne pregătim cât de bine putem”.

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a vorbit şi despre atmofera din Sala Traian din Râmnicu Vâlcea.

”Am fost de două ori aici, cred, când am jucat împotriva lui HCM Rm. Vâlcea şi-mi amintesc că nu puteam vorbi cu jucătoarele din cauza zgomotului pe care îl făceau suporterii, susţinându-şi echipa favorită”, a declarat Martin Ambros.

Valentina Ardean Elisei, eternul căpitan al echipei naţionale de handbal feminin, a făcut şi ea câteva declaraţii la primul antrenament dinaintea meciului cu Austria. ”Îmi doresc foarte mult ca publicul din Vâlcea să fie alături de noi. Întotdeauna aici a fost un public super, ne-au împins de la spate. Îmi doresc ca publicul să fie al 8-lea jucător şi sunt convinsă că aşa va fi”, a declarat Elisei.

Afla mai multe despre: naţionala feminină de handbalmartin ambroselisei,  

viewscnt
Articole similare