Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala lui Contra îşi continuă urcarea! Pe ce loc am ajuns în topul FIFA

Naţionala lui Contra îşi continuă urcarea! Pe ce loc am ajuns în topul FIFA

Echipa națională

Comentarii

România se află pe poziţia a 24-a în lume, în clasamentul FIFA pe luna noiembrie publicat de forul mondial. Prima reprezentivă a urcat două poziţii faţă de ierarhia precedentă.

Naţionala de fotbal a României este pe locul 24 mondial în clasamentul întocmit de FIFA. Prima reprezentivă a urcat două poziţii faţă de ierarhia precedentă din luna octombrie. România are 1501 puncte şi se află la a cincea lună de urcare consecutivă. La un an şi o lună de la preluarea mandatului, Contra i-a dus pe Stanciu & Co, de pe poziţia a 41-a până pe locul 24 în lume. Primele cinci clasate nu s-au schimbat faţă de luna anterioară. Lider este în continuare Belgia, urmată la mică distanţă de Franţa şi Brazilia.

Dacă ierarhia FIFA ar fi fost criteriu la tragerea la sorţi a preliminariilor Euro 2020, naţionala s-ar fi aflat în a doua urnă valorică. În 2015, clasamentul forului mondial a fost folosit pentru alcătuirea urnelor care au stabilt grupele de calificare pentru CM 2018, atunci când România a fost chiar cap de serie. 

 

Afla mai multe despre: naţionalăfifaclasament 

viewscnt
Articole similare