Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala lui Mirel Rădoi joacă azi împotriva Irlandei de Nord, o formaţie cu jucători de la Chelsea, Manchester United sau Celtic!

Naţionala lui Mirel Rădoi joacă azi împotriva Irlandei de Nord, o formaţie cu jucători de la Chelsea, Manchester United sau Celtic!

Fotbal

Comentarii

România joacă astăzi de la ora 20:30 împotriva Irlandei de Nord, într-un meci rezervat echipelor de tineret. Partida se joacă la Voluntari.

La prima vedere, meciul se anunţă unul mult mai facil pentru ”tricolorii mici” decât cel cu Ucraina. Irlanda de Nord nu a câştigat niciunul din primele trei meciuri disputate în grupă, dar bine în România cu un lot de jucători interesanţi.

Câţiva dintre jucătorii lui Ian Baraclough evoluează deja la nume importante din fotbalul european. Astfel, cei doi portari convocaţi pentru acest meci, Conor Hazard şi Liam Hughes provin amândoi de la Celtic Glasgow. Joacă la categorii diferite de vârstă, Hazard având 21 de ani, iar Hughes doar 18. Titular este Conor Hazard, un portar care în iarnă ar putea ajunge la Hearts.

Din linia defensivă a nord-irlandezilor se remarcă Kofi Balmer, care joacă încă în competiţia internă, dar care se află deja pe lista celor de la Everton. Debutantul Sam McClelland are doar 17 ani şi vine de la Chelsea! În linia mediană joacă vedeta lor, Ethan Galbraith (18 ani) care joacă -atenţie- la Manchester United, fiind unul dintre jucătorii cei mai interesanţi din academie. Alţi doi mijlocaşi interesanţi sunt Jack Dunwoody de la Stoke City şi Alfie McCalmont de la Leeds.

În ofensivă, cel mai periculos jucător este Shayne Lavery, fotbalist crescut de Everton, care joacă în prezent la Linfield. Nu au fost convocaţi pentru acest duel Jack Scott de la Wolverhamtpon, Liam Coyle de la Liverpool sau Daniel Ballard de la Arsenal Londra! Nord-irlandezii au o generaţie foarte tânără, cu numai puţin de 13 jucători sub 20 de ani!

 

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare