Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala României a câştigat timp după amânarea meciului cu Islanda! Anunţul lui Mirel Rădoi: "Observăm şi cele mai mici detalii"

Naţionala României a câştigat timp după amânarea meciului cu Islanda! Anunţul lui Mirel Rădoi: "Observăm şi cele mai mici detalii"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi şi staff-ul său continuă munca în vederea meciului cu Islanda, care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul căpitan din Ghencea a oferit un interviu pentru FRF.ro în care a explicat cum decurg pregătirile pentru partida de la Reykjavik.

  • Meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul European din 2021, a cărui denumire rămâne tot Euro-2020, ar putea avea loc în octombrie şi noiembrie, anunţă Daily Mail.

Domnule Rădoi, cum decurg aceste zile pentru cei implicaţi în destinele tricolorilor?
Cel mai greu este pentru jucători, pentru că ei nu au activitate la club, acolo unde se desfăşoară munca lor în mod curent. Pentru mine şi ceilalţi membri ai staff-ului, activitatea este aceeaşi ca într-o perioadă non-FIFA, mai puţin monitorizarea pe viu a jucătorilor, în meciurile noi din fiecare săptămână.

Aşadar, pregătiţi meciul cu Islanda şi acum!

Noi revedem materialele video cu prestaţiile jucătorilor noştri, avem un proces de analiză a prestaţiilor lor din ultima vreme la club, apoi în meciuri ale echipei naţionale, unde analizăm evoluţia lor în angrenaj cu alţi tricolori. Sunt partidele adversarilor, pentru care avem acum suficient timp să observăm şi cele mai mici detalii, cele care pot face oricând diferenţa. Mai mult, abordăm deja şi viitorii adversari din Liga Naţiunilor. Solicităm materiale video analiştilor, suntem în contact periodic cu jucătorii din circuit, atât din partea staff-ului tehnic, cât şi team managerul. Preparatorul fizic e în coordonare cu omologii lui de la cluburi pentru implementarea programelor speciale dedicate fiecărui jucător în această perioadă dificilă. E un ritm susţinut!

Ce gânduri aveţi pentru jucătorii din circuitul naţionalei cu ocazia Paştilor?
Să fie puternici mental, să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor dragi! Asta e esenţial! Le urez Paşte Fericit şi multă sănătate! Echipa naţională rămâne aici, cu aceeaşi dăruire şi acelaşi spirit, parcurgem doar o perioadă, una care va trece până la urmă. Hai, România!

La 1 aprilie, UEFA a decis amânarea tuturor partidelor internaţionale programate până la finalul lunii iunie (seniori, senioare, juniori, junioare).

 

 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaislanda romania 

viewscnt
Articole similare