Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala Turciei, "ajutată" de un personaj controversat pentru a-l lua pe Enes Sali. Informaţiile, venite chiar din România: "Va fi precum Hagi"

Naţionala Turciei, "ajutată" de un personaj controversat pentru a-l lua pe Enes Sali. Informaţiile, venite chiar din România: "Va fi precum Hagi"
Comentarii

Enes Sali e aproape de debutul pentru naţionala României. Totuşi, Yüksel Yesilova le întinde o mână de ajutor conaţionalilor săi, cărora le-a transmis că tânărul de 15 ani poate fi noul Gică Hagi şi că trebuie convins să joace pentru Turcia, cât încă e posibil acest lucru.

Yüksel Yesilova îi "ajută" pe turci cu informaţii despre Enes Sali: "Acest copil să joace în naţionala Turciei"

Enes Sali e aproape de a intra în istoria fotbalului românesc. Jucătorul Farului Constanţa a fost convocat, la doar 15 ani, de Mirel Rădoi, pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu Islanda şi Liechtenstein. Dacă va intra în una dintre cele două partide, atunci va juca doar sub tricolor la seniori, aspect care-l încântă pe Enes Salu, după cum recunoaşte tânărul. 

Ascensiunea atacantului a fost remarcată de Yüksel Yesilova, preparator fizic de la FC Buzău. Turcul îşi doreşte ca Enes Sali, care este încă eligibil şi pentru Canada sau Turcia, datorită originilor sale, să joace pentru naţionala Semilunei. 

În acest sens, el le-a dat o mână de ajutor turcilor, cărora le-a oferit informaţii. Yüksel Yesilova crede că fotbalistul Farului îl poate egala pe Gică Hagi. 

"Ştiu că Galatasaray îl vrea pe Enes Sali. Sunt ştiri despre asta în România. Va fi un fotbalist precum Hagi, în viitor. Prin potenţialul său de creştere îl poate egala pe Hagi, iar Galatasaray trebuie să câştige. Barcelona l-a adus pe Enes Sali din Canada. De acolo, Hagi l-a transferat la echipa sa din Constanţa. 

Cred că băiatul are origini în Turcia, din partea tatălui. Ar trebui făcute eforturi pentru ca acest copil să joace în naţionala Turciei. Are un picior stâng extraordinar", a spus turcul, conform Ajansspor.com

Preparatorul fizic al echipei din Liga 2 a vorbit, pentru sursa citată, şi despre posibila trecere a lui Dennis Man la Istanbul. 

"Conform ştirilor din România, Galatasaray nu a încercat să-l transfere pe Dennis Man. Dar, dacă Galatasaray îl ia, va fi un transfer foarte bun. Parma l-a luat pentru 13 milioane de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB). Costul e mare, dar dacă Galatasaray îl ia, va fi un transfer extraoardinar. Dar nu ştiu dacă sunt interesaţi cu adevărat", a adăugat Yüksel Yesilova.

Yuksel Yeşilova se află de mulţi ani în fotbalul românesc şi a lucrat, printre alte echipe, la: FCSB, U Cluj, Sportul Studenţesc, Astra, FC Braşov, Poli Timişoara, Rapid sau Petrolul. 

De-a lungul sezoanelor, el a fost protagonistul unor momente controversate. 

În august, s-a certat cu Giovanni Becali, din cauza unor declaraţii apărute în presa din Turcia. Înainte de acest episod, Yesilova a avut un conflict cu Gică Hagi pe teren şi a fost scos de pe teren cu ajutorul forţelor de ordine.

În 2018, el a povestit cum a fost dat afară de Gigi Becali, pe baza religiei sale. 

Secundul naţionalei a explicat apariţia lui Enes Sali în lot, la doar 15 ani! "De ce să te trezeşti că peste doi ani îl pierzi?" Motivele invocate | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: enes saliyüksel yesilovaenes sali turciayüksel yesilova enes salienes sali nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare