Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala U-19, învinsă de Grecia într-un meci amical. Tricolorii îşi pot lua revanşa joi

Naţionala U-19, învinsă de Grecia într-un meci amical. Tricolorii îşi pot lua revanşa joi

Echipa națională

Comentarii

Naţionala Under-19 a României a fost învinsă de reprezentativa similară a Greciei, scor 0-2, într-un meci amical programat la Zografou, în apropiere de Atena.

Tricolorii au cedat cu 0-2 î primul meci amical din seria de două partide în faţa Greciei, ultimele înaintea participării la Turul de Elită pentru calificarea la Campionatului European sub 19 ani. Panagiotis (32) şi Ioannis (45) au marcat golurile Greciei.
În meciul cu elenii, selecţionerul Daniel Oprescu a rulat tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie, format în mare parte din jucători din campionatul intern. Singurii stranieri au fost Antonio Manolache şi Antonio Sefer, ambii de la Groningen (Olanda).
 
Echipa României: Cristea – Jurj (Rus 62′), Ehmann (Potra 75′), Manolache, Ispas (S. Şerban 75′) – M. Şerban (Toma 46′), Creţu (Leca 62′) – A. Şerban (Deta 46′), Sefer (Stoica 62′), Horşia (Longher 75′)- Banyoi.
Partida revanşă dintre cele două selecţionate de juniori este programată joi, 14 februarie, de la ora 15:00, pe stadionul Zografou.
 
Tricolorii U19 sunt calificaţi la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European sub 19 ani. România a fost repartizată în Grupa 1, unde va întâlni Irlanda, Rusia şi Azerbaidjan în drumul către EURO 2019. Gazda grupei va fi Rusia, meciurile urmând a se disputa în zona Krasnodar/Soci, în perioada 20-26 martie, conform următorului program:
20 martie: Irlanda – România, Azerbaidjan – Rusia
23 martie: Irlanda – Azerbaidjan, Rusia – România
26 martie: Rusia – Irlanda, România – Azerbaidjan
 
La Campionatul European Under 19, care se va disputa în Armenia, în perioada 14-27 iulie 2019, se vor califica câştigătoarele celor 7 grupe, cărora li se alătură ţara gazdă.

Afla mai multe despre: romania u-19amicalgreciaturul de elita 

viewscnt
Articole similare