Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţiunea uriaşă din sport recunoaşte că are probleme grave: "Dopajul e inacceptabil. Am păcătuit, dar alte ţări nu sunt păcătoase?"

Naţiunea uriaşă din sport recunoaşte că are probleme grave: "Dopajul e inacceptabil. Am păcătuit, dar alte ţări nu sunt păcătoase?"

Alte sporturi

Comentarii

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, joi, că Rusia trebuie să ia măsuri în contextul în care se confruntă cu problema “inacceptabilă” a dopajului, relatează AFP.

“Avem o problemă cu dopajul şi este inacceptabil”, a spus Medvedev într-un interviu transmis în direct de mai multe posture din Rusia.

Premierul a precizat că Rusia trebuie să adopte “o poziţie mai dură” cu privire la acest subiect.

Rusia este afectată de patru ani de un scandal de dopaj instituţionalizat. Luni, Rusia va afla, după o reuniune a Comitetului Executiv al Agenţiiei Mondiale Antidoping, dacă este exclusă pentru patru ani din competiţiiile internaţionale. “Am păcătuit, dar alte ţări nu sunt păcătoase?”, a mai spus Medvedev.

Potrivit unei comisii a WADA, Rusia ar fi făcut să dispară sute de rezultate ale controalelor antidoping suspencte din fişierele sale tranmise Agenţiei Mondiale Antidoping la începutul anului. Transmiterea tuturor datelor era condiţia indispensabilă pentru ridicarea sancţiunilor care vizează Agenţia Rusă Antidoping. Rusia a fpst deja exclusă de la Jocurile Olimpice de la Rio şi de la Pyeongchang.

Afla mai multe despre: rusiadopajdmitri medvedev 

viewscnt
Articole similare