Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Fazele finale din In-Season Tournament. Toate detaliile despre meciurile din sferturi transmise în exclusivitate pe Orange Sport

NBA | Fazele finale din In-Season Tournament. Toate detaliile despre meciurile din sferturi transmise în exclusivitate pe Orange Sport

NBA

Comentarii

Pentru prima oară în istorie, NBA vine cu un format nou, In-Season Tournament, cu scopul de a revitaliza sezonul regular, iar această competiţie a intrat deja pe ultima sa turnantă, fazele finale. Acestea sunt tranmise, în direct şi în exclusivitate, pe Orange Sport.

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a venit în actualul sezon cu noutatea cunoscută drept In-Season Tournament sau Cupa NBA.

Disputat după formatul standard de cupă internă din fotbalul european, In-Season Tournament a trecut de faza grupelor şi a ajuns la rundele eliminatorii ale competiţiei

Sferturile de finală se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipei mai bine clasate, urmând ca semifinalele şi finala să se dispute într-un "Final Four" spectaculos, pe T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Sferturile de finală din primul In-Season Tournament din istoria NBA sunt după cum urmează:

  • Indiana Pacers - Boston Celtics, 5 decembrie, ora 02:30, pe Orange Sport 1
  • Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, 5 decembrie, ora 05:00
  • Milwaukee Bucks - New York Knicks, 6 decembrie, ora 02:30
  • Los Angeles Lakers - Phoenix Suns, 6 decembrie, ora 05:00, pe Orange Sport 1

Programul fazelor eliminatorii din In-Season Tournament, în exclusivitate pe Orange Sport:

  • 4-5 decembrie - Sferturile de finală
  • 7-9 decembrie - Semifinalele şi Finala (”Final Four” în Las Vegas)

Fiecare jucător al echipei campioane va primi câte 500.000 de dolari, iar învinşii din finală vor fi remuneraţi cu câte 200.000 de dolari.

De altfel, vor fi recompensaţi şi jucătorii echipelor care au pierdut în semifinale, cu câte 100.000 de dolari, dar şi ale celor care au fost învinse în sferturi, cu câte 50.000 de dolari fiecare.

Afla mai multe despre: nbain season tournamentlas vegas 

viewscnt
Articole similare