Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA, NHL şi MLB vor pierde un miliard de dolari în această pauză competiţională forţaţă din cauza pandemiei de coronavirus

NBA, NHL şi MLB vor pierde un miliard de dolari în această pauză competiţională forţaţă din cauza pandemiei de coronavirus

NBA

Comentarii

Dacă meciuri nu există în campionatul nord american de baschet, în liga de baseball şi în hochei, nu există nici reclame ce pot fi difuzate în acel interval, iar acesta este principalul motiv pentru care sportul american va suferi pierderi uriaşe.

Potrivit analizei de la Forbes, 800 de milioane de dolari pierde doar liga nord americană de baschet, care în mod normal la jumătatea lunii aprilie se pregătea de play-off, perioada cu cele mai multe încasări.

Cazurile oamenilor infectaţi cu COVID-19 cresc de la zi la zi, iar americanii se tem că şi NFL ar putea să nu înceapă la data stabilită, ceea ce ar conduce sportul de peste ocean într-un colaps financiar.

Până atunci însă în America, vor exista galele de UFC, plus Wrestlmania care se vor disputa fără fani, dar care vor aduce încasări importante din drepturile TV.

articol scris de Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: pierderisuasporturi 

viewscnt
Articole similare