Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Spectacol de cel mai înalt nivel în Phoenix Suns - San Antonio Spurs. Wembanyama a strălucit în faţa lui Durant şi a fost decisiv în victoria echipei sale | VIDEO

NBA | Spectacol de cel mai înalt nivel în Phoenix Suns - San Antonio Spurs. Wembanyama a strălucit în faţa lui Durant şi a fost decisiv în victoria echipei sale | VIDEO

NBA

Comentarii

În partida cu Phoenix Suns, Victor Wembanyama (19 ani) a reuşit cea mai bună evoluţie în scurta sa carieră de până acum în NBA.

Într-un meci jucat în această dimineaţă şi transmis în exclusivitate de Orange Sport 1, de la ora 04:00, Phoenix Suns a pierdut, pe teren propriu, în faţa lui San Antonio Spurs, scor 121-132.

Cel mai bun realizator al gazdelor din Phoenix a fost Devin Booker, cu 31 de puncte, 9 recuperări şi 13 pase decisive, în timp ce vedeta Kevin Durant a reuşit 28 pe puncte, pe lângă alte 6 recuperări şi o pasă decisivă.

Wembanyama, la cel mai bun meci al său în NBA

Dar omul care a strălucit cel mai mult pe parchet în acest meci este Victor Wembanyama, francezul draftat cu prima opţiune în acest sezon din NBA.

Cel mai râvnit debutant de la LeBron James în 2003, Wembanyama îşi stabileşte recordul scurtei cariere în baschetul nord-american după ce marchează 38 de puncte.

De altfel, prestaţia sa a fost completată şi de 10 recuperări, echivalentul al unui double-double, dar şi de două pase decisive.

Wembanyama, decisiv în victoria echipei sale

Jucătorul în vârstă de 19 ani a jucat în toate cele cinci meciuri ale celor de la San Antonio Spurs în acest nou sezon din NBA, iar victoria din partida cu Suns i se datorează în mare parte şi lui, deoarece a apărat la rampă când echipa avea mai mare nevoie de el.

Spurs au condus şi cu 27 puncte, însă cu un Devin Booker, revenit dupa trei meciuri de absenţă, şi un Kevin Durant, Suns au egalat la 116.

Dar revenirea gazdelor nu a fost completă deoarece în sfertul al patrulea a intrat în scenă Victor Wembanyama, francezul reuşind 10 puncte extrem de importante, care au consemnat victoria celor de la Spurs.

La Phoenix Suns nu a debutat nici de această dată Bradley Beal, starul adus în vară de la Washington Wizards.

Următoarea şansă poate fi sâmbătă, 4 noiembrie, când Suns joacă în Philadelphia, un meci care se vede în exclusivitate pe Orange Sport 2, de la ora 19:00.

Rezultatele meciurilor din NBA jucate în noaptea de joi spre vineri:

  • Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 114-99
  • New Orleans Pelicans - Detroit Pistons 125-116
  • Utah Jazz - Orlando Magic 113-115
  • Phoenix Suns - San Antonio Spurs 121 - 132

Afla mai multe despre: nbavictor wembanyamakevin durant 

viewscnt
Articole similare