Experiențe împreună.
You are here:

"Ne-a fost puţin frică!" VIDEO | Keşeru, despre golul care ne dă încredere pentru următoarele meciuri

"Ne-a fost puţin frică!" VIDEO | Keşeru, despre golul care ne dă încredere pentru următoarele meciuri

Echipa națională

Suedia - România 2-1 | Tricolorii au început cu stângul campania de calificare la EURO 2020, însă prestaţia din repriza secundă le dă încredere jucătorilor naţionalei că pot lupta pentru clasarea pe primele două poziţii din Grupa F.

Suedia a marcat de două ori până la pauză, însă România a revenit pe tabelă prin Keşeru, pe fondul unui joc mult mai bun în repriza a doua. Este şi motivul pentru care atacantul lui Ludogoreţ spune că nu e nimic pierdut în lupta pentru calificare.

Keşeru spune că echipa României a acuzat uşor emoţiile debutului şi a simţit şi o uşoară teamă când a venit vorba de finalizare.

"Ne ajuta (n.r. golul marcat de el) în măsura în care egalam. Aşa, a fost de notat doar reacţia reacţia din repriza secundă, în care în primele 20 de minute am arătat că puteam reface deficitul de două goluri înregistrat în prima repriză.Din păcate, a rămas doar acea reacţie care să ne dea încredere pentru meciul următor şi pentru ceea ce putem face când intrăm cu entuziasm şi cu multă încredere în forţele noastre.

Probabil acel trac al începerii campaniei. Un joc şi mai încrezător al suedezilor în prima repriză... Dar golurile au venit pe un fond bun de joc al nostru. În momentul în care am văzut că putem rivaliza cu ei, ne-am relaxat un pic pe faza defensivă şi am venit golurile.

Nu am fost în pauză la vestiar ca să ştiu ce s-a spus, dar cu siguranţă a avut cuvintele potrivite, pentru că s-a văzut reacţia din repriza a doua.

Nu, am încredere totală în alegerile pe care le face domnul Contra şi am fost la dispoziţia loi pentru orice moment în care alege să mă introducă.

Să nu fim atât de duri, a fost o repriză în care au pus presiune. Să nu uităm că este sfertfinalistă la ultimul mondial. Au pus presiune, o echipă experimentată... am arătat şi noi că am putut să ieşim cu încredere din jumătatea noastră. Puteam încerca de mai multe ori şutul.

Ne-a fost puţin frică să terminăm acţiunile. Dar după aceea, în repriza secundă, s-a văzut că am schimbat total atitudinea şi parcă nu ne-a mai fost frică să facem lucruri greşit
", a declarat Keşeru la finalul partidei.

Program şi rezultate  GRUPA F preliminarii Euro 2020

  • 23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1
  • 26 martie 2019: Malta – Spania, Norvegia – Suedia, România – Feroe (ora 21:45)
  • 7 iunie 2019: Feroe – Spania, Norvegia – România, Suedia – Malta (ora 21:45)
  • 10 iunie 2019: Feroe – Norvegia, Malta – România, Spania – Suedia (ora 21:45)
  • 5 septembrie 2019: Feroe – Suedia, Norvegia – Malta, România – Spania (ora 21:45)
  • 8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)
  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta