Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-a interesat rezultatul, nu jocul!" Petrescu a remarcat câţiva jucători de la Dinamo: "Chiar mi-au plăcut" Ce spune despre lupta la titlu

"Ne-a interesat rezultatul, nu jocul!" Petrescu a remarcat câţiva jucători de la Dinamo: "Chiar mi-au plăcut" Ce spune despre lupta la titlu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

După meci, Dan Petrescu a declarat că nu a prioritizat jocul, ci rezultatul: "Rezultatul este important, nu jocul, nu aveam nicio victorie acasă. Au fost şi problemele cu accidentarea lui Deac. Camora mă mir că a rezistat 90 de minute. A fost o victorie importantă pentru toată lumea.Toate echipele joaca la fel cu noi, poate doar FCSB joacă mai deschis. Se pun pe două linii şi nu riscă nimeni nimic. În afară de ocazia din minutul 94 nu au ajuns pe la careul nostru. Dacă egalau, era nemeritat"

Singurul marcator al meciului, Paolo Vinicius a cules laude chiar şi de la exigentul său antrenor: "Vinicius va fi greu de înlocuit când va termina contractul cu noi. Probabil că se va lăsa când îl va termina. Nu găseşti un fundaş central asa usor, care să marcheze cum o face el" a spus Petrescu.

"Cel mai important meci e meciul cu Astra. Eu nu ma gândesc la meciul din Suedia, dar sunt convins că ambele meciuri vor fi foarte grele. Când am văzut calendarul mă aşteptam să câştigăm primele trei meciuri. Mă aşteptam să nu luăm gol, m-am supărat că am luat, chiar dacă a fost din penalty. Nici Craiova, nici FCSB nu au defilat până acum, dar cred că ele se vor bate la titlu până la final. Au calitate şi un lot puternic. Craiova se va axa doar pe campionat, vor fi odihniţi mâine şi pot câştiga. E greu de făcut o analiză după trei etape. Dinamo, treaba merge spre bine. Am văzut jucători interesanţi, chiar mi-au plăcut unii dintre ei. Cunoscându-l pe Contra, motivat şi ambiţios, cred ca Dinamo se va bate la playoff. Poate chiar şi Sibiul" a mai spus tehnicianul campioanei.

El a comentat şi execuţia magnifică a dinamovistului Borja Valle, care i-a adus aminte de execuţiile fostului său coechipier, Gheorghe Hagi: "Execuţia lui Borja Valle mi-a adus aminte de Hagi când juca la Barcelona. Cred că s-a gândit dinainte. Dar dacă îl mai punem nu cred că mai dă. Dar, a arătat că este fotbalist" a încheiat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare