Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-a lipsit Dan Petrescu, dar e bine că am câştigat şi fără el!” Deac a ajuns la 5 pase decisive în acest sezon

”Ne-a lipsit Dan Petrescu, dar e bine că am câştigat şi fără el!” Deac a ajuns la 5 pase decisive în acest sezon

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Ciprian Deac, cel mai bun jucător al ceferiştilor în duelul cu Gaz Metan a ajuns la 5 pase decisive în acest sezon: ”Da, mă bucur că am câştigat. Ştiam că ne aşteaptă o partidă foarte grea. Mediaşul este o echipă foarte bună, pasează foarte bine, foarte puternici în duelurile 1 la 1, au calitate, eu cred că este o echipă care se va bate acolo sus. Nu pot să zic că ne-am creat foarte multe ocazii de gol. nu ştiu acum dacă rezultatul  e echitabil pentru că şi ei au avut câteva ocazii. Prima repriză ne-au presat începutul de meci” a explicat Ciprian Deac, la finalul partidie câştigate clar de CFR Cluj, scor 3-0 contra Gazului.

Pentru CFR Cluj urmează partida foarte dificilă din UEFA Europa League contra lui Celtic Glasgow: ”Fiecare victorie aduce un moral bun la echipă. Victoriile aduc victorii. ne aşteaptă un meci greu joi. Sunt sigur că cei de la Celtic ne vor trata mult mai serios după cele două meciuri pe care le-am avut cu ei” a subliniat Deac.

Decarul clujenilor salută revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei clujene începând cu partida următoare: ”Îl aşteptăm pe Mister, ne-a lipsit în aceste două partide. Este bine că am câştigat şi fără dânsul. Este bine că echipa câştigă, că e Petrescu pe bancă, fără, este bine că suntem noi jucătorii concentraţi” a încheiat Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deac 

viewscnt
Articole similare