Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-a rămas un gust amar” Adrian Ion spune că a aflat din presă că secţia de rugby a CSMB se va închide: ”Am citit şi în ziare”

”Ne-a rămas un gust amar” Adrian Ion spune că a aflat din presă că secţia de rugby a CSMB se va închide: ”Am citit şi în ziare”

Rugby

Comentarii

Oficialii clubului CSM Bucureşti au decis să sisteze finanţarea secţiei rugby pentru sezonul în curs. Adrian Ion, fost capitan al echipei de rugby a CSMB, a dezvăluit că a aflat despre această decizie din ziare şi că pe cale oficială nu i-a informat nimeni despre acest lucru.

”CSM a arătat în ultimii ani că este o echipă puternică şi a reuşit să câştige trofee şi a reuşit să dezvolte un rugby plăcut. Ne-a rămas un gust amar după această întâmplare,dar mergem înainte.

Nu am fost anunţaţi oficial. Doar că au spus că vor îngheţa anul şi că poate la anul poate se va reînfinţa echipa. Am citit şi în ziare şi ne-au anunţat, dar nimic oficial. Ne-au anunţat că e posibil să se desfinţeze, dar nu am fost anunţaţi aşa cum ar fi trebuit, să ne strângă într-o încăpere şi să ne zică ”duceţi-vă pe drumul vostru că echipa se desfinţează. Anul este îngheţat la echipa de rugby şi ce au spus ei, că poate la anul, dar nu prea cred”, a spus Adrian Ion la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: csmbadrian ion 

viewscnt
Articole similare