Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne-ai lipsit, Magiun! ”Unii nu joacă pentru că au stomacul gol, alţii pentru că au stomacul plin”. Antrenorul lui Sepsi, SAVUROS la finalul meciului cu Astra

Ne-ai lipsit, Magiun! ”Unii nu joacă pentru că au stomacul gol, alţii pentru că au stomacul plin”. Antrenorul lui Sepsi, SAVUROS la finalul meciului cu Astra

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al play-off-ului Ligii I.

Sepsi a reuşit doar o remiză în play-off, 0-0, acasă, cu Viitorul, pierzând toate celelalte nouă meicuri. După această partidă, sezonul 2018/2019 al Ligii I s-a încheiat pentru primele şase fomaţii, urmând a evolua în continuare doar ultimele opt echipe, în play-out.

Antrenorul oaspeţilor, Marin Barbu a vorbit cu reporterul Telekom Sport, Ovidiu Ionescu, la finalul meciului. Nu a ezitat să felicite fostul staff al echipei sale (care a calificat Sepsi în premieră în playoff) şi a mărturisit că are un singur regret la finalul acestui duel cu Astra: ”Felicit fostul staff pentru locul 6, pentru că este un loc care face cinste oamenilor care se ocupă de club. Sunt multe oraşe de tradiţie care nu mai au fotbal, deci acest loc este o performanţă. Am avut trei jucători foarte tineri azi, îmi pare sincer rău că nu i-am folosit din start pe toţi. Cred că Astra ar fi avut un meci mai greu” a declarat Marin Barbu la Telekom Sport.

De altfel, antrenorul celor de la Sepsi şi-a criticat dur jucătorii la finalul meciului pierdut la Giurgiu şi a făcut-o în stilul său caracteristic: ”Fotbalul e plin de surprize plăcute şi neplăcute. Uneori nu mai înţelegi nimic, unii nu joacă că au stomacul gol, alţii nu joacă că au stomacul plin. Fotbalul dacă nu îţi place, mai bine nu-l mai practici. Eu am jucat fotbal pe vremea comunismului. Fotbaliştii mai trebuie să ştie şi de frică. Dacă-i cocoloşeşti mereu se întâmplă ce s-a întâmplat acum. Contractele unora dintre ei se termină la 30 mai, dar ei erau datori ca până în minutul 90 să se pregătească, să vină la program şi să joace. Se va afla la un moment dat în viitor despre caracterulor” a mărturisit, vizibil iritat, dar cu umor cel supranumit ”Magiun”.

La Sepsi urmează schimbări importante în lot, dar ce se va întâmpla la nivelul băncii tehnice? ”Magiun” a explicat pentru Telekom Sport, că nu crede că va continua ca antrenor al echipei din Sf. Gheorghe: ”Cei din conducere vor un antrenor mai tânăr. Vremea noastră a trecut, trendul e pentru cei tineri. Vom vedea” a mai spuns Marin Barbu. 

Cine reprezintă România în Cupele Europene

CFR Cluj va reprezenta România în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, iar FCSB în primul tur al preliminariilor Ligii Europa. A treia echipă calificată în Liga Europa este FC Viitorul. Dacă echipa lui Hagi câştigă Cupa României cu Astra Giurgiu, va juca în turul al doilea al preliminariilor Ligii Europa, dacă pierde finala, va evolua în primul tur.

În această ultimă situaţie, în turul al doilea preliminar va merge Astra. Dacă Viitorul câştigă Cupa României, a patra reprezentantă a României în cupele europene va fi CSU Craiova, care va juca în primul tur preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: marin barbusepsi sf. gheorghe 

viewscnt
Articole similare