Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-am bătut singuri”. Toni Petrea, mulţumit de jocul Chindiei, după 0-3 cu Universitatea Craiova. Singurul aspect care îl îngrijorează: ”Asta mă pune pe gânduri”

”Ne-am bătut singuri”. Toni Petrea, mulţumit de jocul Chindiei, după 0-3 cu Universitatea Craiova. Singurul aspect care îl îngrijorează: ”Asta mă pune pe gânduri”

Chindia Targoviste

Comentarii

Toni Petrea (47 de ani) a tras concluziile după meciul pierdut de Chindia în faţa celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul formaţiei dâmboviţene nu şi-a văzut echipa cu nimic mai prejos decât gruparea olteană, de la care a primit trei goluri.

Chindia Târgovişte a pierdut categoric partida cu Universitatea Craiova. scor 0-3, în etapa a 21-a din Superligă.

Dâmboviţenii au jucat în inferioritate numerică şi au ratat şi un penalty. În minutul 32, arbitrul Florin Andrei a dictat un penalty pentru Chindia, după un fault al lui Mitrea asupra lui Cooper. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Celea, dar portarul Popescu a respins.

În minutul 42, Chamed avea să fie eliminat după un fault asupra lui Hanca. Arbitrul acordase iniţial cartonaşul galben, dar după consultarea VAR, Florin Andrei a arătat cartonaşul roşu.

”Ne-am bătut singuri”. Toni Petrea, mulţumit de jocul Chindiei, după 0-3 cu Universitatea Craiova. Ce îl îngrijorează: ”Asta mă pune pe gânduri”

La finalul meciului, antrenorul Chindiei, Toni Petrea, a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi la fazele controversate din timpul meciuluil

”Cred că ne-am bătut singuri în seara asta. Nu ştiu dacă ne-a surprins cu ceva Universitatea Craiova, însă am făcut nişte cadouri, iar o echipă valoroasă te taxează. 

Am încercat să revenim în joc, am avut si un penalty, din păcate l-am ratat. În repriza a doua, în afară de acel corner, din care a ieşit golul, nu cred ca au... cred că am dat o replică destul de bună, chiar şi în inferioritate numerică. 

Trebuie să ne liniştim, urmează vacanţa şi perioada de cantonament din ianuarie. Aveam doi jucători care puteau să execute şi am zis să-l las pe cel care se simte mai bine şi cel care a pus primul mâna pe minge sa execute. Asta e. Au ratat si fotbalişti mult mai mari. Chamed cred că o să primească două etape de suspendare şi ne va lipsi.

În perioada de iarnă nu poţi să găseşti foarte mulţi jucători. Avem nevoie de întărirea lotului. Vor pleca jucători în funcţie de ce reuşim să aducem. Momentan nu e nimic stabilit.

Foarte greu. Fiecare punct este important. Vom încerca să ne luptăm la fiecare joc să câştigăm puncte. Chiar dacă am pierdut în aceste trei meciuri, cred că am arătat că putem să jucăm fotbal. E îngrijorător pentru mine când primeşti şapte goluri şi nu dai decât unul. Asta mă pune pe gânduri”, a declarat Petrea, după meci.

Afla mai multe despre: toni petreachindia 

viewscnt
Articole similare