Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-am bucura dacă ar pleca acolo!". Messi e lăsat să plece la FC Barcelona! Ce club poate semna argentinianul, cu voia catalanilor

"Ne-am bucura dacă ar pleca acolo!". Messi e lăsat să plece la FC Barcelona! Ce club poate semna argentinianul, cu voia catalanilor

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) mai are câteva luni de contract cu FC Barcelona şi, deşi toată suflarea blaugrana îşi doreşte ca acesta să continue pe Camp Nou şi să-şi încheie cariera în Catalonia, unul dintre candidaţii la preşedinţia clubului catalan e dispus să-l lase pe Leo Messi să plece. Numai pentru un an, însă. Jordi Farre, unul dintre oamenii care şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al Barcelonei, a explicat situaţia.

Messi poate pleca de la Barcelona! Un candidat la preşedinţia clubului îl lasă să plece: "Ne-am bucura dacă ar pleca acolo!"

Josep Maria Bratomeu şi fosta echipă de conducere a Barcelonei s-au chinuit toată vara pentru a-l împiedica pe Leo Messi să plece de pe Camp Nou, deşi argentinianul şi-a dorit acest lucru pentru că era extrem de supărat pe şefi, dar acum poate pleca. Jordi Farre, unul dintre candidaţii la viitoarele alegeri pentru preşedinţia Barcelonei, e de acord ca Messi să plece pentru un an la Newell's Old Boys, clubul său din copilărie, iar apoi să revină pe Camp Nou pentru a-şi încheia cariera la clubul care i-a marcat traiectoria.

"Ne-am bucura dacă Leo Messi ne-ar cere să petreacă un an la Newell's, apoi să se întoarcă şi să-şi încheie cariera la Barcelona!", a spus Jordi Farre, unul dintre oamenii care şi-au depus oficial candidatura la preşedinţia Barcelonei, conform TyCSports.

Jordi Farre este omul care a iniţiat moţiunea de cenzură împotriva fostului preşedinte, Josep Maria Bartomeu, după anunţul că Leo Messi îşi doreşte să plece. Între timp, moţiunea a trecut şi Bartomeu şi-a prezentat demisia, fiind pus în situaţia de a înfrunta un vot de încredere, care i-ar fi fost fatal având în vedere capitalul slab de simpatie pe care-l avea fostul preşedinte de pe Camp Nou.

Messi poate pleca de la Barcelona! Cu ce club poate semna, cu voia Barcelonei

De-a lungul anilor, Leo Messi, crescut la FC Barcelona, şi-a declarat admiraţia pentru Newell's Old Boys, un club din Argentina, ţara sa natală. S-a speculat pe această temă, cum că Messi ar putea ajunge la Newell's ca să-şi încheie cariera acolo. Leo Messi mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021, apoi poate semna liber cu oricine. Dintre cluburile de top din Europa, Messi e dorit de Manchester City, care îl are ca atu pe Pep Guardiola, antrenorul cu care Leo Messi a "explodat" pe Camp Nou.

Presa din Anglia a scris în urmă cu o săptămână că Manchester City îi oferă un contract pe cinci ani şi un salariu de 200 de milioane de euro lui Messi pentru a semna cu trupa de pe Etihad. Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Messi, având în vedere că Bartomeu a plecat. Viitorul lui Messi pe Camp Nou depinde de cine va fi ales preşedinte şi de proiectul pe care îl va prezenta acesta.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 6 - şase Baloane de Aur a câştigat Leo Messi în carieră, toate evoluând pentru Barcelona

Afla mai multe despre: leo messi plecare barcelonaleo messi newells old boyleo messi barcelona jordi farre 

viewscnt
Articole similare