Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-am descătuşat în seara asta". Primele reacţii dinspre Gaz Metan după victoria cu CFR Cluj!

"Ne-am descătuşat în seara asta". Primele reacţii dinspre Gaz Metan după victoria cu CFR Cluj!

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorii lui Gaz Metan, Ronaldo Deaconu şi Ionuţ Larie, au oferit primale declaraţii, după ce clubul din Mediaş a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1.

 VIDEO | CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş 1-2 (Ciobotariu 93 / R. Deaconu 27, Cardoso 60)

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

"Ne bucurăm enorm, ne-am descătuşat în seara asta, veneam după o perioadă foarte grea unde nu aveam rezultate, însă am crescut în metodele de antrenament ale lui mister (n.r. - Jorge Costa) şi ne bucurăm că în seara asta am obţinut cele trei puncte. Ştiam că sunt neînvinşi de 19 meciuri, era foarte important să plecăm de aici cu puncte, acum e important să legăm victorii", a declarat Ronaldo Deaconu. 

"Cea mai grea deplasare, pentru că este campioana României, echipa care nu mai pierduse de 19 jocuri, suntem bucuroşi, fotbalul ne arată că putem să luăm puncte unde credem mai puţin. Cei de la CFR nu au jucat cu primul 11, dar, cum am spus, 19 meciuri în campionat şi Europa League au schimbat echipa şi nu au pierdut. Suntem fericiţi că am câştigat, sper să fie un meci de reper şi să putem construi ceva frumos", a spus Larie. 

Afla mai multe despre: ionut larieronaldo deaconugaz metancfr cluj 

viewscnt
Articole similare