Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-am privit reciproc după 2-2 şi ne-am zis..." Pochettino şi Guardiola au oferit cel mai frumos meci din UCL. La ce finală visează ”omul minune” de pe banca lui Spurs

"Ne-am privit reciproc după 2-2 şi ne-am zis..." Pochettino şi Guardiola au oferit cel mai frumos meci din UCL. La ce finală visează ”omul minune” de pe banca lui Spurs
Comentarii

În direct în cadrul emisiunii El Larguero, Mauricio Pochettino antrenorul care a dus-o pe Tottenham pentru prima dată în istorie în semifinalele Uefa Champions League a vorbit despre mega performanţa reuşită de echipa sa.

Tottenham Hotspur revine într-o semifinală europeană după 57 de ani. În 1962 gruparea londoneză juca în semifinalele Cupei Campionilor, dar dacă este să analizăm competiţia după noul format (Uefa Champions League) prezenţa grupării de pe Tottenham Stadium în semifinale este o premieră absolută.

"Golul lui Llorente a fost incredibil pentru noi. Este dificil chiar şi după meci să poţi să stai liniştit şi să-l mai vezi încă o dată. Trebuie să ai încredere în  VAR şi, aşa cum am spus, această tehnologie schimbă regulile cu totul. Decizia de a include VAR în fotbal schimbă jocul, schimbă ecuaţii întregi, schimbă vieţi. Eram puţin îngrijorat, trebuie să recunosc, dar trebuie să accepţi situaţia aşa cum este. În tur a fost situaţia Fernandinho - Kane când cred că am fost defavorizaţi. Acum a fost golul lui Llorente. Trebuie să accepţi VAR-ul cu demnitate, şi atunci când te avantajează şi atunci când nu. Decepţia era uriaşă dacă acest gol nu era validat. Să aştepţi decizia VAR la ultima fază este ceva crunt. Totul devine etern" a explicat Mauricio Pochettino.

Cuvinte de laudă pentru Pep Guardiola

Antrenorul argentinian a vorbit frumos despre Josep Guardiola în cadrul aceleiaşi emisiuni. El a mărturisit totodată ce şi-au transmis din priviri după startul nebun de meci de pe Ettihad Stadium: "Ne-am privit reciproc după 2-2 şi ne-am zis: ok, asta este, asta se întâmplă chiar acum! Partida a fost rezultatul unei întâlniri între două corpuri tehnice care mereu se gândesc că trebuie să joace fotbal. Este un noroc pentru mine ca antrenor atunci când pot juca în faţa unor adversari care vor să joace fotbal cu adevărat" a mai spus Pochettino.

Mauricio şi-a lăudat echipa după meci şi a subliniat spiritul colectiv al echipei sale. Dar, ce-şi doreşte tehnicianul argentinian în continuare de la Uefa Champion League? "Fotbalul este un joc colectiv şi ceea ce trebuie să faci este să construieşti un spirit de grup. Am ajuns în semifinale în ciuda absenţei lui Harry Kane. Individualităţile sunt determinate, dar colectivul este mai important. Ajax a ajuns aici datorită ei. Când scoţi Real Madrid şi Juventus totul e clar. Noi am eliminat două maşinării de fotbal: Borussia Dortmund şi Manchester City. Finala de vis pentru mine este contra Barcelonei, la Madrid, pe terenul lui Atletico" a mai declarat Mauricio Pochettino pentru El Larguero.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinotottenham hotspur 

viewscnt
Articole similare