Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne-am ţinut de cuvânt: +1.100 de unităţi de profit în primele 11 luni din 2017

Ne-am ţinut de cuvânt: +1.100 de unităţi de profit în primele 11 luni din 2017

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Comunitatea pariorilor din România anunţă profitul obţinut de specialiştii PariuriX.com între lunile ianuarie şi noiembrie ale acestui an; totalul ponturile furnizate au facilitat obţinerea unui profit de +1130 de unităţi în acest interval de timp!

Iată care au fost cei mai buni tipsteri de la noi din ţară în acest an, ale căror analize şi ponturi le puteţi urmări zilnic în mod gratuit:

Ştefan, cel mai profitabil parior din acest an, care a înregistrat o creştere a băncii cu 316 unităţi, este totodată şi cel mai eficient component al echipei, având un randament de 5.07%, ce-i drept, care este cu numai 0.04% mai bun decât cel obţinut de colegul său Zoltan.

Află de ce joacă specialiştii la casa de pariuri sportive Netbet!

Ştefan ne-a mărturisit că şi-a schimbat strategia din mers, după la început nu a avut succes aplicând clasica cotă de 2: „Mereu am căutat o strategie de a reuşi câştiguri constante la pariuri. Într-un final, am înţeles că, dacă nu respecţi cu sfinţenie anumite reguli, nu ai şanse de izbândă. Am încercat de mai multe ori să merg pe varianta cotei 2, însă procentajul nu a fost niciodată pe măsură. Astfel, am decis să mizez o sumă fixă pe fiecare pariu, jucând pe pariuri cu cote ceva mai mici, care au o probabilitate mai mare de reuşită. Şi ghiciţi ce?! Constanţa faţă de „cota 2” este una mult mai mare!” a spus tipsterul care a jucat o cotă medie de 1.74 şi ale căror ponturi s-au dovedit profitabile în 8 din cele 10 luni de când publică predicţii pe site-ul PariuriX.com.

Nu te-ai înregistrat încă la operatorul Sportingbet? Vei găsi zilnic oferte pe care le poţi revendica!

Tudor, numărul 2 în ierarhia curentă celor mai buni tipsteri ai anului, care a obţinut un profit generos de 232 de unităţi, a avut o abordare şi mai precaută în ceea ce priveşte alegerea cotelor jucate: „Primul lucru pe care l-am învăţat eu ca parior a fost faptul că un parior profesionist nu caută surprizele, ci încearcă să le evite. Şi mi s-a potrivit, fiind genul de persoană care preferă să minimizeze riscurile şi nu să maximizeze profiturile.

Evident, sunt pariori foarte buni care joacă doar cote peste 2.00, 5.00 etc., şi care se simt confortabil, au siguranţă făcând acest lucru. Eu însă prefer să joc mult mai reticent, de aceea pe site, în peste 800 de pariuri propuse, nu am mai mult de 5 cote peste 2.00.

1.55 a fost cota medie a ponturilor sugerate de Tudor, specialistul în tenis care a avut un randament de 3.68% în 2017 şi un procentaj de reuşită de aproximativ 65%.

Tranzacţionează pe cea mai mare platformă de Betting Exchange la Agenţia Betfair!

Fondatorul comunităţii pariorilor din România ocupă poziţia a 3-a în ierarhia celor mai buni tipsteri. „Admin PariuriX” – aşa cum este cunoscut de către cei mai mulţi dintre urmăritori – a avut o cotă medie tot de 1.55 şi un profit de 155 de unităţi.

Să discutăm şi despre cum s-au descurcat specialiştii din presa sportivă şi ceea ce le-au transmis aceştia urmăritorilor din comunitate:

Ionuţ Angheluţă, comentator de fotbal – 105 unităţi de profit, randament 3.45%: „Cel mai important este să menţii o balanţă echilibrată între miză şi gradul de risc. Cred că la acest reglaj fin avem mulţi dintre noi probleme. Să simţi cât şi când să forţezi. Eu am încercat sa abordez mai multe tipuri de pariu, să nu mă limitez doar la cele pe rezultat final sau goluri.

Am învăţat că nu este bine niciodată sa încerc să recuperez o pierdere. Aceasta trebuie asumată. Un alt element important al strategiei mele a fost sa urmăresc cu atenţie doar câteva echipe şi doar două campionate. Limitarea arealului de pariere  ajută mult la selectarea meciurilor.

De ce să nu profiţi zilnic ce cotele cu marjă 0% la casa de pariuri online Betano?

Marius Huţu, jurnalist sportiv – 100 unităţi de profit, randament 1.92%: „După câteva luni de acomodare, în care inclusiv eu am avut de învăţat câteva lucruri de la PariuriX.com despre ceea ce a propagat în ultimii ani, am ajuns la concluzia că profit din pariuri poate fi realizat în primul rând cu o strategie bine pusă la punct. Iar pentru mine punctul de susţinere al întregului ”imperiu” informaţional stă în managementul băncii.

Mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca un meci văzut cu potenţial de încredere 10/10, tradus şi altfel – cel mai sigur meci al zilei –, mă ”trădeze”. Dar, printr-un joc calculat, acest eşec nu mi-a afectat mult banca.

Cel mai important lucru în alegerea unui pont, din punctul meu de vedere, este să cunoşti competiţia. Apoi, mai aplicat, să culegi informaţii, iar într-un final să-ţi asculţi instinctul. Să ai certitudinea atunci când joci un pariu că aşa ai vrut tu să-l joci, că aşa l-ai simţit, nu pentru că ţi-a spus ”cutare” că este un pont bun, că ai citit la ”cutare” că ar juca aşa.

Citeşte recenzia agenţiei Unibet şi descoperă de ce a fost cea mai premiată în ultimul deceniu!

Dan Ştefănescu, comentator de fotbal – 61 unităţi de profit, randament 2.35%: „Cel mai important aspect de care am ţinut cont a fost să limitez aria de selecţie. M-am axat pe două, maxim 3 campionate, în care am pariat doar pe anumite echipe. Nu foarte multe, pentru că „şansa” de a rata e cu atât mai mare, cu cât creşte numărul echipelor. Cu cât ştii mai bine o echipă, cu atât îţi creşti şansele de câştig.

În acelaşi timp, am încercat să diversific pariurile, pentru că surprizele sunt din ce în ce mai greu de anticipat, astfel că un pariu pe cornere, posesie, cartonaşe sau şuturi pe poartă te poate feri de o surpriză pe semn sau număr de goluri.

VEZI AICI PONTURILE SPECIALIŞTILOR DIN ECHIPA PARIUX.COM

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitate 

viewscnt
Articole similare