Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-au bătut şi au meritat cu prisosinţă!” Poenaru şi-a avertizat elevii: ”Eu nu mai aştept pe nimeni. Vom lua anumite decizii”

”Ne-au bătut şi au meritat cu prisosinţă!” Poenaru şi-a avertizat elevii: ”Eu nu mai aştept pe nimeni. Vom lua anumite decizii”
Comentarii

Dinamo a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, în etapa a treia a Ligii I. Dinamoviştii au reuşit să obţină victoria după ce au fost conduşi cu 1-0.

Academica Clinceni a deschis scorul prin Cioiu, în minutul 37, însă Dinamo a revenit şi a punctat prin Sorescu '45+4 şi '90+4 şi Mihaiu '71

Antrenorul Academicii, Ilie Poenaru, a recunoscut la final că victoria celor de la Dinamo este una meritată:

”Ne-au batut. Dinamo a meritat cu prisosinţă, au ştiut să gestioneze toate momentele jocului, au ştiut să joace contraatacul foarte bine, au ştiut să ne desfacă. Plecăm, nu mai respectăm tactic nimic, pe tranziţia negativa...rupţi în două, nu mai avem tranziţie negativă, toate principiile pe care am antrenat astăzi au fost dezastruoase, din păcate” a spus Poenaru, care apoi şi-a avertizat jucătorii: ”Probabil au crezut că dacă vin la Clinceni au venit la un loc călduţ, la un salariu ... şi gata au rezolvat problema, nu, la mine nu merge, la mine trebuie să muncesti. Noi nu suntem o echipă mare un brand, noi tot ce am facut am facut prin muncă, disciplină, seriozitate. Dacă ei cred că aici doar să stea aşa şi să treacă etapele una dupa alta se înseală amarnic, le-am spus-o şi acum în vestiar, trebuie să se trezească în ceasul al doisprezecelea pentru că eu nu mai aştept pe nimeni, da, e clar că vom lua anumite decizii” a spus antrenorul Academicii.

”E dureros, mi-e greu sa accept aceasta înfrângere, mi-e foarte greu, nu credeam ca o să arătam aşa. Le arăţi la antrenament, iţi ies la antrenament, dar cand vine meciul ne trezim pe alta planetă, suntem pe altă planetă.” a mai adăguat Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare