Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-au dat patru cu echipa a doua în tur. Nu înţeleg de ce atâta tam-tam!". Marius Croitoru a răbufnit la adresa CFR-ului, după ce clujenii s-au supărat că partida cu FC Botoşani nu va fi amânată

"Ne-au dat patru cu echipa a doua în tur. Nu înţeleg de ce atâta tam-tam!". Marius Croitoru a răbufnit la adresa CFR-ului, după ce clujenii s-au supărat că partida cu FC Botoşani nu va fi amânată

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru (39 de ani) a oferit o nouă replică celor de la CFR Cluj, după ce oficialii campioanei au fost nemulţumiţi de refuzul celor de la Botoşani de a amâna partida care urmează să se joace în weekend. Antrenorul trupei din Moldova nu înţelege de ce se face atâta tam-tam în jurul acestui lucru, deoarece nu-i poate obliga nimeni să accepte iniţiativa CFR-ului.

Croitoru a dezvăluit cum au luat cei de la Botoşani decizia de a nu amâna meciul cu CFR, la cererea clujenilor. Botoşănenii sunt nemulţumiţi că banii pentru transferul lui Golofca la Cluj nu au ajuns încă în conturile clubului.

"M-a sunat domnul Iftime şi mi-a spus: "Marius, m-au sunat cei de la Cluj, aproape un sfert din populaţia Clujului să vedem dacă amânăm meciul sau nu". Eu i-am spus punctul meu de vedere, am mers în vestiar şi am vorbit cu căpitanul de echipă, am vorbit cu băieţii. Răspunsul lor a venit şi pe un fond de supărare, pentru că au fost ceva restanţe. Nouă ni s-a garantat că CFR va plăti în cazul transferului lui Golofca. Eu i-am transmis răspunsul vestiarului şi răspunsul meu, apoi domnul Iftime a ţinut cont de vocea vestiarului.

Domnul Mara spune că ne-am luat banii prin cesiune. Cesiunea înseamnă bani primiţi atunci când vor intra, nu că au fost trimişi banii. Sau sunt oameni care nu ştiu ce înseamnă cesiune.

Este dreptul nostru, nu este un regulament în care ne obligă să amânăm meciul. Este dorinţa vestiarului. Îi aşteptăm să vină la Botoşani. Ne-au bătut cu a doua echipă la meciul tur. Ne-au dat patru. Poate să o facă şi de data aceasta. Nu înţeleg de ce atâta tam-tam că nu a vrut Botoşani"
, a declarat Marius Croitoru, după U Craiova - FC Botoşani 3-1, la Telekom Sport.

Partida FC Botoşani - CFR Cluj se joacă duminică, 8 decembrie, de la ora 17:30, în Liga 1.
 

Afla mai multe despre: marius croitoruraspunscfr cluj 

viewscnt
Articole similare