Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne-au plătit banii. Câte o lună fiecare!” Brănescu speră că Iaşiul va evita retrogradarea: ”Trebuie să ne agăţăm de fiecare meci”

”Ne-au plătit banii. Câte o lună fiecare!” Brănescu speră că Iaşiul va evita retrogradarea: ”Trebuie să ne agăţăm de fiecare meci”

CSM Poli Iași

Comentarii

În ciuda eşecului de la Clinceni, portarul Laurenţiu Brănescu speră că Poli Iaşi va evita retrogradarea.

Academica Clinceni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Poli Iaşi, în etapa a 29-a a Ligii I. Pentru Academica au marcat Cordea '55 şi Markovici '88, iar pentru Poli Iaşi a punctat Platini '18.

Portarul Laurenţiu Brănescu regreta la final eşecul în faţa Academicii: ”A doua repriză ne-am retras şi pe fondul acestei presiuni pe care au pus-o, pentru că aveau nevoie de victorie ca şi noi, din păcate nu am reuşit să rezistăm. Nu reuşim să adunăm acest punct, care probabil în economia clasamentului ne ajuta foarte mult. Cred că pe final de meci trebuia să gestionăm altfel jocul şi să luăm acasă măcar un egal” a spus el, după meci.

Goalkeeper-ul a confirmat că la Iaşi s-au plătit salariile restante: ”Am avut această şedinţă cu primarul, a fost foarte benefică, pentru că astăzi chiar ne-a plătit banii, câte o lună la fiecare”

Pe de altă parte, Brănescu ştie că echipa sa trebuie să facă din fiecare meci rămas din acest sezon, o adevărată finală. Poli Iaşi este ultima în Liga 1: ”Trebuie să ne agăţăm de fiecare meci pe care îl mai avem, şansele sunt acolo. Nu trebuie să băgăm capul în pământ şi să spunem că s-a terminat. Nu s-a terminat, punctele se înjumătăţesc şi au mai fost echipe care au plecat cu puncte puţine în playout şi şi-au revenit pe parcurs. Dar e important să adunăm cât mai multe puncte acum.” a mai spus Brănescu.

Afla mai multe despre: brănescu 

viewscnt
Articole similare