Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ne batem la titlu”. Euforie de nedescris la Mediaş. Calificarea în play-off a stabilit noul obiectiv al Gazului | VIDEO

„Ne batem la titlu”. Euforie de nedescris la Mediaş. Calificarea în play-off a stabilit noul obiectiv al Gazului | VIDEO

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Dumitru Cardoso (28 ani) a fost unul dintre oamenii care au pus umărul masiv la calificarea istorică a Gazului în play-off. Cel de-al patrulea gol al mijlocaşului pentru medieşeni a fost decisiv în îndeplinirea obiectivului.

Gaz Metan a învins-o cu scorul de 1-0 pe Dinamo graţie golului marcat de Cardoso în minutul 14. Prin urmare, echipa lui Edi Iordănescu va juca pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1.

Medieşenii au terminat sezonul regulat cu 43 de puncte, obţinute din 12 victorii, şapte rezultate de egalitate şi şapte victorii. În euforia momentului, atacantul cu cetăţenie italiano-română le-a fixat colegilor săi un obiectiv şi mai îndrăzneţ.

„Nu am...nu ştiu...nu am cuvinte, nu ştiu să...prea multe emoţii. Sunt foarte fericit pentru lumea care a venit azi la stadion, pentru familia mea, pentru Gaz şi mă bucur cu adevărat. 

Teoretic acum ne batem la titlu, dar primul obiectiv era să ajungem în play-off şi acum în fiecare meci jucăm fotbal, jucăm pentru familie, pentru noi şi doar ne bucurăm de fotbal”, a declarat Dumitru Cardoso după Gaz Metan - Dinamo, scor 1-0.

 

Afla mai multe despre: cardosogaz metantitluliga 1play-off 

viewscnt
Articole similare