Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne calificăm la vreun turneu final?” Răspunsul sincer al lui Iordănescu după debutul la naţională

”Ne calificăm la vreun turneu final?” Răspunsul sincer al lui Iordănescu după debutul la naţională

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

La finalul meciului, Edi Iordănescu a vorbit despre debutul său la naţională. Selecţionerul a fost întrebat dacă ne vom califica la vreun turneu final şi a oferit un răspuns sincer. 

”Ne calificăm la vreun turneu final?”

”Un test foarte util, din punctul meu de vedere. Îmi pare rău de problemele pe care le-am avut, pentru că ne-au dat peste cap, clar, procesul de pregătire. Gândisem ceva, ne-am adaptat, după care ne-am readaptat la situaţie. Nu a fost uşor, dar îmi doream un test cu o echipă de nivelul Greciei. 

Mi-aş fi dorit să avem un rezultat bun, să începem bine. Au fost lucruri care nu au funcţionat. Au fost suficiente concluzii pe care le putem trage azi. Prima, că mai avem de muncă. 

Mi s-a părut că în prima repriză nu am intrat cu tonusul potrivit. Am avut un pic de trac, cel puţin o parte dintre băieţi. N-am avut circulaţia mingii, mobilitate suficientă. Am fost destul de statici. Nu am accesat destul profunzimea. Când am accelerat puţin, am creat situaţii. Am avut o ocazie destul de importantă cu Mitriţă.

În repriza a doua, am încercat să îi stimulez la pauză. Am încercat să facem corecţii din punct de vedere tactic. Cu siguranţă, în repriza a doua a fost ceva mai apropiat de ce ne dorim.

(Ne calificăm la vreun turneu final?) Dacă sunt lucruri negative, sunt. Mă bucur că au fost acum, încercăm să le corectăm, avem timp. Sper că atunci când vom începe jocurile cu adevărat importante să avem o altă exprimare şi o altă eficienţă”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului, pentru PRO X.

Afla mai multe despre: românia-grecia-iordănescu 

viewscnt
Articole similare