Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne dezicem de ei! Ne cerem scuze!" Reacţie dură a clubului Dinamo după ce fanii au "pătat" momentul de reculegere în memoria lui Cristian Ţopescu

"Ne dezicem de ei! Ne cerem scuze!" Reacţie dură a clubului Dinamo după ce fanii au "pătat" momentul de reculegere în memoria lui Cristian Ţopescu

Superliga

Comentarii

Clubul Dinamo a reacţionat dur, prin vocea secretarului general Bogdan Bălănescu, după ce mai mulţi fani care şi-au susţinut favoriţii la Voluntari, în meciul cu Juventus Bucureşti, au întinat momentul de reculegere ţinut în memoria fostului comentator sportiv Cristian Ţopescu.

Mai mulţi suporteri au început să înjure marea rivală Steaua în timpul momentului de reculegere, un gest criticat ferm de oficialii clubului roş-alb.



"Îmi cer scuze în numele clubului Dinamo pentru acest incident. Nu au fost toţi implicaţi, ci doar un mic grup ce aparţine Peluzei Sud. E un gest reprobabil şi le va aduce consecinţe din partea clubului. Acest gest nu ne face cinste nouă, clubului Dinamo şi masei de suporteri, care atunci când se mobilizează face un spectacol deosebit.

A fost un grup de care noi ne dezicem. Îmi cer scuze încă o dată în numele lui Dinamo. Am vorbit toată noaptea şi dimineaţa cu liderii galerie, iar explicaţia, vizavi de momentul de reculegere...tonul l-a dat o parte de la Sud, la acest meci au stat împreună şi s-au luat unii după alţii"
, a declarat Bălănescu pentru ProSport.

Acesta spune că gestul urât va fi taxat chiar şi de membrii Peluzei Cătălin Hîldan.

"Au vrut să facă un mesaj pentru regretatul Cristian Ţopescu, cel care ne-a marcat copilăria, dar propunerea noastră a venit prea târziu, la şedinţa tehnică. Oricum, ce s-a întâmplat nu are nicio explicaţie. Cei din PCH regretă şi chiar va da un comunicat în acest sens. Sper ca pe viitor să nu se mai întâmple aşa ceva", a mai spus oficialul clubului Dinamo.

Cristian Ţopescu a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 81 de ani.

Trupul neînsufleţit al regretatului comentator va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al TVR, în intervalul 11.00-19.00.

Cristian Ţopescu, născut în 1937 la Bucureşti, a fost comentator sportiv, general de brigadă şi senator de Bucureşti. A lucrat la Televiziunea Română începând din anii 1960, îndeplinind funcţiile de reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor şef al secţiei de sport a TVR, director general adjunct şi consilier.

Afla mai multe despre: fani dinamocristian topescudinamomoment reculegerereactie dinamo 

viewscnt
Articole similare