Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne e ruşine că l-am băgat pe Lupescu în porcăria asta!" Înfrângere dureroasă pentru Generaţia de Aur: "Aveau de ales între Lupescu şi NIMENI"

"Ne e ruşine că l-am băgat pe Lupescu în porcăria asta!" Înfrângere dureroasă pentru Generaţia de Aur: "Aveau de ales între Lupescu şi NIMENI"

FRF

Comentarii

Răzvan Bulreanu a fost reales preşedinte al FRF şi îşi va păstra funcţia până în 2022, după o victorie extrem de clară în faţa lui Ionuţ Lupescu, la alegerile de pe 18 aprilie.

A fost o înfrângere dureroasă pentru tabăra lui Ionuţ Lupescu, din care au făcut parte aproape toţi componenţii Generaţiei de Aur. Lupescu a ezitat mult înainte să între în campanie, însă în cele din urmă a fost convins şi a renunţat la funcţia deţinută la UEFA pentru a candida la preşedinţia FRF. Susţinătorii Kaiserului se declarau convinşi că acesta va câştiga fără probleme, însă alegerile le-au adus o surpriză neplăcută.

Iar acum mulţi dintre aceştia regretă că au inisitat atât pe lângă fostul internaţional.

"Ne este ruşine la toţi că l-am băgat pe Ionuţ în porcăria asta! Nimeni nu şi-a imaginat că, având de ales între Lupescu şi Nimeni, oamenii îşi vor vedea strict interesul lor personal şi vor vota cu Nimeni“, a declarat, conform ProSport unul dintre foştii componenţi ai Generaţiei de Aur, sub protecţia anonimatului.


 

Afla mai multe despre: lupescuromaniageneratia de auralegeri frf 

viewscnt
Articole similare