Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne facem deja sejurul pe litoral” Ciprian Paraschiv despre amânarea meciului Viitorul - Poli Iaşi: ”Meciul nu mai putea fi continuat”

”Ne facem deja sejurul pe litoral” Ciprian Paraschiv despre amânarea meciului Viitorul - Poli Iaşi: ”Meciul nu mai putea fi continuat”

CSM Poli Iași

Comentarii

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi s-a amânat din cauza unei ceţe foarte dense şi a făcut ca restul partidei să se desfăşoare marţi de la ora 16:00. Ultimele 30 de minute for fi în direct pe Telekom Sport 1 şi live pe telekomsport.ro.

”Putem zice că ne facem sejurul pe litoral, pentru că noi suntem veniţi de sâmbătă. Vom mai sta o seară, dar nu e vina nimănui, evident” a mărturisit, cu umor, preşedintele ieşenilor, Ciprian Paraschiv.

Partida din etapa cu numătrul 24 dintre FC Viitorul şi Poli Iaşi s-a amânat din cauza unor condiţii de ceaţă densă. Meciul nu mai putea fi continuat, astfel, cele două echipe se vor întâlni marţi de la ora 16:00 pe acelaşi teren al constănţenilor, pentru a continua să joace ultimele 30 de minute. ”Totuşi suntem în luna februarie, poate că este de înţeles. Parcă ne poartă ghinion malul mării, pentru că şi campionatul când s-a întrerupt din cauza pandemiei noi eram aici de vreo două seri, pregătiţi de meci” a mai spus oficialul ieşenilor.

Afla mai multe despre: ciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare