Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne iau inima din piept!". Bogdan Cosmescu nu crede că vreo echipă din România poate ajunge în grupele Ligii Campionilor: "Unde? Ne dau 7!" | EXCLUSIV

"Ne iau inima din piept!". Bogdan Cosmescu nu crede că vreo echipă din România poate ajunge în grupele Ligii Campionilor: "Unde? Ne dau 7!" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct, Bogdan Cosmescu a vorbit despre şansele calificare a vreunei echipe din România în grupele Ligii Campionilor, la finalul unei noi seri din competiţia stelelor transmisă în direct pe canalele Orange Sport! Comentatorul nu crede că e posibil ca o echipă românească să ajungă la masa bogaţilor.

După ce a privit la lucru echipe precum Young Boys, Braga sau FC Copenhaga, Bogdan Cosmescu a dat un verdict sumbru pentru fotbalul românesc. Comentatorul Orange Sport a desfiinţat visele conducătorilor din fotbalul românesc de a mai ajunge în viitorul apropiat în grupele Ligii Campionilor.

Bogdan Cosmescu dărâmă visul cel mare al echipelor din România: "Cum să ajungi în Liga Campionilor? Ne iau inima din piept!"

Bogdan Cosmescu e de părere că echipele româneşti n-au nicio şansă să mai ajungă curând la "masa bogaţilor", deoarece nivelul e foarte ridicat şi formaţiile care trebuie înfruntate sunt mult prea puternice! În direct la Orange Sport, Cosmescu a desfiinţat visul trâmbiţat cu voce tare de Gigi Becali.

Dacă FCSB ia titlul în România, Gigi Becali e sigur că echipa sa poate ajunge în grupele Ligii Campionilor, însă Bogdan Cosmescu nu e de acord. Nivelul echipelor peste care românii pot da în preliminarii este mult prea mare.

"Uite ce joacă, uită-te la Braga, Young Boys, Copenhaga. Stai un pi, cu Bayern Munchen, 1-0... Şi îi aud pe conducătorii ăştia ai noştri că 'sperăm să jucăm în Champions League'. Cum să joci, unde? Păi nu dai de Copenhaga la un moment dat? A, să ai un noroc fantastic. Sheriff a bătut pe Bernabeu. Le-a scos pe Steaua Roşie şi Dinamo Zagreb. Ne iau inima din piept, ne dau 7! N-apucăm să intrăm pe teren. Plecând din turul 1, baţi trei campioane? Eu nu cred că e cineva în stare", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufcsbliga campionilor gruperomania 

viewscnt
Articole similare