Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne pregătim de o luptă în noroi la Sibiu | AVEM IMAGINI de pe stadionul unde se va juca Hermannstadt - FCSB

Ne pregătim de o luptă în noroi la Sibiu | AVEM IMAGINI de pe stadionul unde se va juca Hermannstadt - FCSBgalerie foto

Cupa României

Comentarii

Partida Hermannstadt - FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, a fost amânată pentru astăzi, la ora 14.00, din cauza stării terenului de la Sibiu. Meciul era programat iniţial miercuri, la ora 18.30. Iniţial, jocul a fost amânat o oră.

Cu scurt timp înainte de ora respectivă la Sibiu a început să ningă, iar terenul este îngheţat şi în mare parte acoperit cu un strat subţire de zăpadă. S-au făcut eforturi timp de aproape o oră pentru degajarea terenului, până când s-a hotărât ca jocul să fie amânat pentru astăzi. În timp ce mai multe persoane încercau să degajeze terenul, jucătorii echipei Hermannstadt au ieşit de la vestiare şi au făcut în mers un tur al terenului, aplaudând publicul venit la stadion.

"Din dorinţa de a nu mai avea neplăcuta surpriză - atât noi, cât şi voi, suporterii FC Hermannstadt - ca meciul cu FCSB, reprogramat pentru astăzi, la ora 14:00, să fie amânat din nou, începând de aseară au fost făcute eforturi mari pentru ca terenul să fie în condiţii bune la ora jocului. S-a muncit fără întrerupere pentru ca întâlnirea să poată avea loc, în condiţiile cerute ieri, de brigada de arbitri. Le dăm întâlnire suporterilor la ora 14:00, la ”Municipal”. Jucătorii echipei noastre le transmit şi pe această cale că au nevoie de ei, de încurajările lor,aşa cum s-a întâmplat la fiecare meci de până acum. Porţile se vor deschide începând cu ora 12:00", se arată într-un comunicat emis de clubul sibian.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hermannstadtfcsbcupa romanieimecitelekom sport 

viewscnt
Articole similare