Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne pregătim pentru derby-ul campionatului! Sâmbătă e meci între reprezentantele noastre în grupele Ligii Campionilor, Vâlcea - CSM Bucureşti. "E decisiv pentru titlu"

Ne pregătim pentru derby-ul campionatului! Sâmbătă e meci între reprezentantele noastre în grupele Ligii Campionilor, Vâlcea - CSM Bucureşti. "E decisiv pentru titlu"

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM Bucureşti e derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin şi se joacă sâmbătă, în etapa a cincea.

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea are deja trei puncte avans în faţa CSM-ului, înaintea meciului direct de sâmbătă. Vâlcencele au maximum de puncte, în timp ce vicecampioana a pierdut în debutul sezonului, cu Zalău. 

Cele două sunt reprezentantele României în grupele Ligii Campionilor, care încep în primele zile ale lunii octombrie, la Telekom Sport. 

"Pentru mine este o plăcere să joci un asemenea meci cu sala plină, nişte oameni fanatici care iubesc handbalul şi chiar este  o plăcere să joci acolo", a declarat Iulia Curea.

(Mecid e decisiv pentru titlu?)

ŢCred că da. Adică nu putem să spunem că nu. Teoretic ar fi pentru că este important ca noi să câştigăm la ele acasă", a mai spus Curea.

"Este unul dintre cele mai importante meciuri din campionatul românesc. Ne aşteptăm la acest lucru, ne pregătim pentru meciul de sâmbătă şi cu siguranţă vom merge cu gândul la victorie Este o ecipă puternică, bătăioasă. Cum aţi văzut şi meciul de Supercupă meicul a fost unul strâns şi cu multă încărcătură. Cu siguranţă o să fie la fel meciul de sâmbătă", a declarat şi Denisa Dedu. 

Clasament Liga Naţională

1. SCM Craiova   12 puncte 

2. Corona Braşov 12 puncte

3. CSM Bucureşti   9 puncte

4. Gloria Buzău 9 puncte

5. Minaur Baia Mare  7 puncte 

Afla mai multe despre: handbalcsmvalcea 

viewscnt
Articole similare