Experiențe împreună.
You are here:

Ne sabotăm singuri? Cu două săptămâni înaintea confruntării cu Spania, gazonul este distrus pe Arena Naţională

Ne sabotăm singuri? Cu două săptămâni înaintea confruntării cu Spania, gazonul este distrus pe Arena Naţională

Fotbal intern

Comentarii

Naţionala de fotbal a României va întâlni Spania, pe 5 septembrie, pe Arena Naţională, într-o partidă din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020. Zilele trec, dar gazonul de pe cel mai mare stadion al ţării este distrus.

Informaţia a fost confirmată, astăzi, de către preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferinţe de presă. Gazonul este distrus, însă administratorii au declarat că până la ora partidei va fi complet refăcut. Cel mai probabil, cauza pentru care iarba de Arena Naţională a dispărut este concertul susţinut de trupă rock, Metallica, zilele trecute. Zeci de mii de fani ai legendarei trupei au fost pe stadion. Scena principală în care aceştia au performata fost instalată şi ea pe gazonul arenei. Era imposibil că acesta să nu fie deteriorat.
"Acesta lipseşte cu desăvârşire. Nu avem gazon. În schimb, avem garanţii din partea administratorului stadionului, că l aora jocului vom avea un gazon care se va prezenta în condiţii optime. Mâine sau poimâine ar trebui să înceapă instalarea geazonului. Cel târziu, pe 22 august, ar trebui să înceapă instalarea. Astăzi ar trebui să se facă încărcarea", a spus Răzvan Burleanu.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe